Hoe kies je een restaurant?

Roxanne - 23 augustus 2018

Lekker en gezond? Dat kan!

Roxanne - 23 augustus 2018

Zo zorg je ervoor dat je beach body ready bent (en blijft!)

Roxanne - 23 augustus 2018
restaurant
goji bessen
goedkope vakantie

Het is elk jaar weer een uitdaging, maar zodra de zon weer gaat schijnen en de vakantie aanbiedingen je weer om de oren vliegen, gaan we ons allemaal weer klaarstomen voor de stranddagen. Maar hoe zorg je er nou voor dat je beach body ready bent, en het liefst ook nog blijft?

Voorbereidingen

Allereerst, begin op tijd! Als je in januari vol enthousiasme aan je goede voornemens begint, heb je de meeste kans dat het ook lukt. Je hoeft dan namelijk geen crashdieet te volgen, maar kunt gewoon gezond eten, niet snoepen en wat vaker naar de sportschool. Begin je pas een maand voordat je vertrekt, dan is de kans groot dan het niet meer lukt of dat je veel te snel afvalt, waardoor je een jojo-effect veroorzaakt. Stel het dus niet uit en begin gewoon in januari al met de voorbereidingen. Als beloning kun je jezelf dan in het voorjaar al een bikini cadeau geven, die gelijk al mooi zit ;).

Tijdens de vakantie

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk gewoon lekker genieten van de ijsjes, lekkere cocktails en heerlijke pizza’s. En dat moet je ook gewoon doen! Je hebt er niet voor niks zo hard voor gewerkt. Máár, maak het niet té bont. Heb je een All-Inclusive vakantie geboekt? Dan kun je natuurlijk elke dag patat opscheppen, maar kijk ook eens verder dan alleen die vette hap. Vaak is er een heel fruitbuffet, wat ook héérlijk smaakt met dat warme weer! Bovendien voel je je dan ook nog eens fitter.

Hardlopen op vakantie? Als je daar zin in hebt is dat perfect, maar zo niet, is dat ook helemaal niet erg. Onbewust kom je op vakantie al snel aan je beweging. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen, tafeltennissen, beachvolleyballen of ga snorkelen en visjes kijken. Voor je het weet ben je 2 uur aan het zwemmen in de zee. Zo kun je én genieten van het lekkere eten, én blijf je in topvorm!

Na de vakantie

Kom je terug van vakantie in het koude kikkerlandje, dan is de verleiding groot om weer te gaan snoepen, omdat je toch al op vakantie bent geweest. Beter is om je alvast te verheugen op je volgende reis. Sowieso is het leuk om alvast wat inspiratie op te doen en websites voor goedkope vakanties in de gaten te houden, maar zo heb je ook gelijk motivatie om je beach body in tact te houden!

Leave a comment