De rol van een elektrische fiets tijdens mijn dieet en gewicht verlies succes

Roxanne - 26 juli 2018

Hoe Lang Duurt Het Voordat Armodafinil Werkzaam Is?

Roxanne - 26 juli 2018

Wil je de lekkerste BBQ op locatie geleverd hebben? Dat kan!

Roxanne - 26 juli 2018
elektrische fiets afvallen
empty image
bbq aan huis

Alleen omdat je buiten kookt, laat je goede gewoonten in de keuken niet in rook opgaan wanneer je de barbecue aansteekt – je wilt dat je vrienden en buren naar huis gaan met herinneringen aan een goede tijd. Om het meeste uit jouw barbecue te halen, vindt je hier enkele tips voor het barbecueën. Natuurlijk kan je de lekkerste BBQ aan huis geleverd hebben, als je geen zin hebt in koken.

Voordat je grilt

Geef je barbecuegrill een grondige reiniging door het metalen rek schoon te schrobben met een geschikte ovenreiniger of een vochtige borstel. En vergeet niet om het daarna grondig af te spoelen met warm zeepsop.

Let op de marinade

Als je marinade bij je barbecue gebruikt, zorg er dan voor dat elke marinade die wordt gebruikt op rauw vlees, niet wordt gebruikt als saus om groenten of gekookt vlees te coaten, omdat het rauw vlees bacteriën bevat! Als je marinade als saus wilt gebruiken, kook het dan in een pan en breng het aan de kook voordat je het opdient.

Hoe weet je dat het gekookt is?

Wanneer je gerechten op de barbecue kookt, zorg er dan voor dat ze regelmatig worden gedraaid en beweeg ze rond de grill om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig aan alle kanten gaar worden – verwijder ze vervolgens van het vuur en plaats ze op een schone plaat. Voor vlees dat helemaal gaar moet zijn, zorg ervoor dat je in het midden snijdt om te controleren of het gaar is. Ik raad aan dat vlees altijd gekookt moet worden totdat het helemaal heet is, zonder dat er roze vlees over is en de sappen helder zijn. Als je veel mensen hebt die je barbecue bezoeken en ervoor willen zorgen dat het vlees goed gaar is, kun je vlees in je keukenoven voorverwarmen voordat je het voor smaak op de barbecue legt.

Gebruikt de koelkast ook

Voedsel is gedurende langere tijd buiten de koelkast als je buiten kookt en eet, wat ertoe kan leiden dat bacteriën snel vermenigvuldigen. Houd bederfelijk voedsel zoals salades, koolsalade en quiche in je koelkast tot je ze nodig hebt.

Voordat je begint met koken

Zorg ervoor dat ingevroren voedsel volledig ontdooid is (bij voorkeur in de koelkast op de onderste plank, wat een nacht kan duren) voordat je begint met koken. Bewaar voedsel dat je van plan bent te koken, gekoeld in de koelkast of in een koelbox tot het nodig is. Verwarm je barbecue lang van tevoren – voor houtskoolbarbecues moet je de vlammen laten uitsterven voordat je begint met koken.

BBQ laten halen?

Zoals je hebt gelezen kan het heel veel tijd en energie kosten om zelf je BBQ klaar te maken. Als je tijd hebt, dan mag je zelf je eten klaarmaken. Het kan voorkomen dat je soms geen zin hebt in koken of een groot evenement organiseert. Wanneer je veel mensen hebt op bezoek kun je eenvoudig en snel BBQ op jouw gewenst locatie laten leveren. Zij zijn niet alleen goedkoop, maar ook de lekkerste die ik je kan aanbevelen als het gaat om lekkere BBQ.

 

Leave a comment