Wijn in het kerstpakket? Altijd een succes!

Wijn in het kerstpakket? Altijd een succes!

Bijna alle bedrijven doen een kerstpakket cadeau aan hun werknemers rond de kersttijd. Het is het perfecte relatiegeschenk en is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Bedrijven gaan al vroeg op zoek naar het ideale kerstpakket voor hen relaties en werknemers, de meeste bedrijven huren hier een speciaal iemand voor in of besteden het aan een bedrijf uit die kerstpakketten verzorgt.

De trend van 2015 word ook dit jaar weer doorgezet, het bewust kiezen van een origineel eindejaarsgeschenk, er word bewust op factoren gelet zoals kwaliteit/prijs verhouding en een geschenk wat echt bij je werknemers past.

Soorten wijngeschenken

Een wijngeschenk is in alle soorten en maten verkrijgbaar, je kunt kiezen voor een wijnkistje met 1 of 2 flessen wijn, maar ook kun je een mooi wijnpakket samen laten stellen met verschillende soorten wijn, zo weet je ook zeker dat er voor ieder een lekkere fles wijn in de doos zit, je kunt op die manier kiezen voor de populaire en luxere wijnen zoals Merlot of Chardonnay.

Wanneer je geen inspiratie hebt, dan kun je ervoor kiezen om kerst wijnpakketten cadeau te doen. Bijna iedereen is wel blij met wijn in zijn of haar kerstpakket en ook daar is veel mee te variëren.

Kerstgeschenk voor zakenrelaties

Ook voor zakenrelaties word er steeds vaker gekozen voor een luxer geschenk om hen te bedanken voor de samenwerking voor het afgelopen jaar. Zo zijn er wijnkisten te koop waaruit je kunt kiezen uit verschillende soorten wijn zoals: rode wijn, witte wijn, rose of mousserende wijn.

Wijn is gezond!

Rode wijn staat erom bekend dat het gezond is voor hart en bloedvaten, in rode wijn zitten stoffen die de weerstand ondersteunen. De alcohol die in de wijn aanwezig is heeft een bloedverdunnende werking en zorgt dus voor een betere doorbloeding. Je kunt dus met een gerust hart maximaal 2 glazen per dag nemen, maar drink met mate want wanneer je teveel alcohol neemt kan het zenuwstelsel verzwakken waardoor er niets positiefs overblijft aan het drinken van wijn.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*