Waterflesjes bedrukken

waterflessen bedrukken

Een flesje water komt altijd goed uit. Of je nu onderweg bent, aanwezig moet zijn bij een langdurige vergadering of als verfrissing na het sporten. Je kunt nu je eigen waterflesjes bedrukken met het etiket dat jij erop wilt hebben. Volledig naar eigen smaak in elkaar gezet, zodat deze ook echt voldoet aan jouw wensen. Goed voor jezelf om gehydrateerd te blijven, handig voor je zakelijke contacten om een band met elkaar te scheppen en ook nog eens beter voor het milieu, omdat je de flesjes kunt hergebruiken. Drie vliegen in één klap dus.

Jouw speciaal gemaakte waterflesje bedrukken

Je kunt bij ons je eigen waterflesjes laten bedrukken. Hierin wordt je volledig vrijgelaten in wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je gebruikmaken van alle kleuren van de regenboog en zijn er genoeg opties om bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf erop te zetten. Perfect als promotiemateriaal als je bijvoorbeeld in het centrum aan het adverteren geslagen bent. Maar het op maat maken van jouw flesje gaat niet alleen om het etiket. Je kunt ook zelf bepalen wat voor flesje je laat bedrukken. Zo kun je kiezen uit waterflesjes bedrukken van 33 cl of een halve liter, met draaidop of sporttuutje en van welk materiaal de fles is gemaakt. Van glas tot gerecycled plastic en zelfs aluminium, alles met het oog op het milieu. Het maakt dus niet uit wat je uit wilt stralen, met een zelf bedrukt waterflesje komt dit helemaal goed.

Bestellen is heel eenvoudig

Wanneer je jouw waterflesje hebt gekozen en de bedrukking hebt opgemaakt, is het bestellen van de flesjes een fluitje van een cent. Je kunt ervoor kiezen om maar een kleine oplage te bestellen voor eigen gebruik, maar je kunt ook meteen een hele bulk bestellen als promotiemateriaal. En dat voor slechts een paar dubbeltjes per flesje. Bovendien worden de waterflesjes goedkoper naarmate je meer flesjes tegelijk bestelt. Daarbij zijn de flesjes uiteraard van tevoren al gevuld, waardoor je meteen gebruik kunt maken van de nieuwe bedrukte waterflesjes. Er is dus niets dat je tegen hoeft te houden om je eigen waterflesjes te bedrukken en je hebt jouw gepersonaliseerde drinkflesjes binnen de kortste keren bezorgd gekregen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*