Wat je moet weten over CoolSculpting

Coolsculpting

Bent u op zoek naar een effectieve manier om vet kwijt te raken zonder operatie? Kijk dan niet verder dan CoolSculpting! Deze revolutionaire vetbevriezingsmethode is een veilige en pijnloze manier om uw lichaam in vorm te brengen.

CoolSculpting werkt door vetcellen aan te pakken en te bevriezen – een proces dat ook bekend staat als cryolipolyse. Deze bevroren cellen lossen na verloop van tijd geleidelijk op en laten gladdere en slankere resultaten achter. De behandeling kan worden toegepast op gebieden zoals de buik, lovehandles, flanken, kin, manboobs, en dijen – allemaal zonder invasieve procedures of downtime.

CoolSculpting is niet alleen niet-invasief, maar ook zeer efficiënt in het verminderen van vetophopingen in hardnekkige gebieden die niet snel verminderen als je afvalt. Denk hierbij dat als je veel traint, je gezicht smaller wordt, maar niet je vetrandje onder je navel. Het gaat om specifieke gebieden als love handles, muffin tops, dubbele kinnen, zadeltassen etc. 

CoolSculpting Veilig

CoolSculpting is als enige cryolipolyse behandeling goedgekeurd door de Amerikaanse gezondheidsautoriteit, de FDA. De CoolSculpting cryolipolyse behandeling is ontwikkeld door wetenschappers van het Massachusetts General Hospital in Boston, een ziekenhuis die artsen van de Harvard Medical School opleid. Het viel hen op dat kinderen die veel ijs aten weinig vetcellen in hun wangen hadden en vrouwen die vaak paardrijden op koude zadels vetvermindering zagen aan de binnenkant van hun benen. Voorbeelden dat vetcellen aangetast worden door kou.

De nieuwe CoolSculpting Elite presteert zelfs nog beter op het gebied van veiligheid. Tijdens coolsculpting behandelingen voelen patiënten een licht ongemak als gevolg van het koelproces, maar er is geen uitvaltijd achteraf – wat betekent dat u uw dagelijkse activiteiten zonder gedoe kunt hervatten. 

CoolSculpting positief effect

Weg met dat laatste randje vet. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om uw lichaam vorm te geven zonder een operatie te ondergaan of veel tijd vrij te nemen van uw werk, kan coolsculpting de juiste oplossing voor u zijn. Het positieve effect van coolsculpting voor de verbetering van uw zelfvertrouwen mag niet worden onderschat. Deze niet-chirurgische contouring behandeling kan u helpen meer zelfvertrouwen te krijgen door u een slanker uiterlijk te geven met betere contouren.

De behandeling helpt met het verwijderen van hardnekkig op allerlei lichaamsdelen zoals de buik, love handles, armen, benen en de rug die moeilijk aan te pakken zijn met alleen een dieet en extra lichaamsbeweging. Probeer coolsculpting vandaag nog en maak u klaar om te pronken met uw coole, nieuwe look!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*