Ontdek de beste manieren om te stoppen met roken

Roxanne - 23 juni 2018

Begeleiding van een personal fitnesstrainer uit Rotterdam

Roxanne - 23 juni 2018

Wat heb je nodig voor elektrisch roken?

Roxanne - 23 juni 2018
stoppen met roken
personal trainer rotterdam
elektrisch roken

Elektrisch roken is een nieuwe manier waarop verdamping plaatsvindt die je vervolgens kunt inhaleren. Bij het gebruik van een e-sigaret wordt er vloeistof verdampt dat op rook lijkt. We vertellen graag wat meer over elektrisch roken en het gebruik van e-sigaretten. Je kunt dit echter niet zien als reclame, het is niet aanbevolen om elektrische sigaretten te roken.

Waaruit bestaat een elektrische sigaret?

Een elektronische sigaret bestaat uit verschillende onderdelen die ervoor zorgen dat de verdamping plaatsvindt. Allereerst is er meestal een indicatielampje waarop staat aangegeven of de sigaret is ingeschakeld. Daarnaast is er natuurlijk een batterij om de elektriciteit op te wekken. Ook zijn hete elementen die de verdamping veroorzaken, daarnaast is er een mondstuk waarop de mond geplaatst wordt om de damp te inhaleren.

E-liquid om de e-sigaret te vullen

De brandstof van een elektronische sigaret is e-liquid, dit is een vloeistof die wordt verdampt waardoor het lijkt alsof je rook uitblaast. Deze vloeistof moet regelmatig bijgevuld worden wanneer de elektronische sigaret gebruikt wordt.

Ontdek meer informatie over het elektronische roken

Wil je meer informatie ontvangen of lezen over het bestellen en de werking van een elektronische sigaret? Je vindt alle informatie over de e-sigaret en e-liquid via de links in dit artikel.

Leave a comment