Gezond en gevarieerd eten is makkelijk

Roxanne - 6 november 2016

3 veroorzakers van overgewicht: vermijden en voorkomen

Roxanne - 6 november 2016

Waarom je zou moeten kiezen voor een personal trainer

Roxanne - 6 november 2016
gezond en gevarieerd eten is makkelijk
snel gezond blijvend afvallen | Gezond Eten Lekker Leven
Waarom je zou moeten kiezen voor een personal trainer

Loop je al jarenlang in de fitnesschool rond, maar behaal je eigenlijk nooit het gewenste resultaat? Dan wordt het wellicht eens tijd om je heen te kijken naar een personal trainer. Vaak blijf je hangen op hetzelfde gewicht, val je niet af, of kom je niet echt meer in spieren aan.

Training
Personal training heeft zich door de jaren bewezen. Professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en echte resultaten. Een goeie personal trainer zal je motiveren op een verantwoorde manier.

Voedingsadvies
Een personal trainer neemt niet alleen je trainingsmethoden onder de loep maar ook je voedingspatroon. Elke dag verschijnt er wel een nieuw dieet die je kunt proberen. Maar past zon dieet wel bij jou levenswijze? Wil je afvallen of aankomen? De juiste voeding is de sleutel tot succes. Een personal trainer zorgt voor het juiste voedingsschema afgestemd op jou lichaam. Doormiddel van een app kun je je dagelijks eetgewoontes bijhouden. Jouw coach zal je vervolgens voorzien van het juiste voedingsadvies. Zorg ervoor dat je met een gecertificeerde coach aan de slag gaat.

Maar personal training is toch erg duur?
De gedachte is vaak dat personal training erg duur is en dat het alleen voor mensen is met veel geld. De vraag naar personal trainers neemt toe en zo ook de juiste coaches die mensen individueel kunnen begeleiden. Een personal trainer zorgt ervoor dat je je eigen lichaam leert kennen en je je doelen daadwerkelijk behaald.

Een traject van 10 weken bij een personal trainer is ongetwijfeld een stuk prijziger dan je abonnement bij je lokale sportschool. Maar wat als je al tijden dure shakes koopt, een beetje aanmoddert en geen vooruitgang ziet? Bovendien zul je doormiddel van een personal trainer een stuk sneller resultaat behalen en na afloop van je personal training traject heb je je lichaam echt leren kennen.

Zelf gaan hardlopen
Als je echt geen zin hebt om met een personal trainer aan de slag te gaan kun je natuurlijk ook zelf het initiatief nemen om fitter te worden. Hardlopen is bijvoorbeeld een sport waar je je snel beter door zult voelen. Je verbrandt niet alleen vet, maar traint nog veel meer lichaamsdelen. Lees hier wat je nodig hebt als je voor het eerst gaat hardlopen. Op zich is de investering niet al te groot, zeker in vergelijking met een persoonlijk trainer. Zeer veel Nederlanders doen tegenwoordig aan hardlopen, dus je sport ook nooit echt alleen.

Leave a comment