Wat zijn de verschillen tussen Dieet Pro en Weight Watchers?

Wat zijn de verschillen tussen Dieet Pro en Weight Watchers?

Afvallen is voor veel Nederlanders een zwaar proces met regelmatig tegenslagen. Wanneer het doel eenmaal bereikt is, is de voldoening echter groot. Maar dan is het natuurlijk nog de kunst om ook op een gezond gewicht te blijven en niet weer terug te vallen in oude gewoontes. Ben jij van plan om de strijd met de kilo’s aan te gaan? Dan kun je een dieet gaan volgen. Er zijn in Nederland echter tal van verschillende diëten te volgen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om af te vallen met Dieet Pro of met Weight Watchers. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen tussen deze twee methodes?

Dieet Pro

Bij Dieet Pro neem je dagelijks twee shakes: één in de ochtend en één in de middag. Dit combineer je met gezonde tussendoortjes en avondeten. Dit afvalproces is een aanrader voor mensen die het lastig vinden om een dieet tot een succesvol einde te brengen. Vaak vinden deze mensen het lastig om minder te eten, maar dat is bij Dieet Pro niet het geval. Je blijft namelijk verspreid over de dag eten en ook de avondmaaltijd wordt niet overgeslagen. Dit maakt dat je Dieet Pro goed vol kunt houden. Daarbij komt dat het makkelijk te combineren is met het hectische gezinsleven.

Weight Wachters

De methode van Weight Watchers is wetenschappelijk onderbouwd, waardoor je er zeker van bent dat dit een verantwoorde manier is om kilo’s kwijt te raken. Bij deze afvalmethode kijk je niet alleen naar de getallen die op de weegschaal staan. Het is namelijk net zo belangrijk om je goed te voelen. Dit doe je door gezonder te eten en voldoende te bewegen. Door de flexibiliteit van het programma, is het door vrijwel iedereen te gebruiken en geheel naar eigen smaak aan te passen. Op deze manier is het ook makkelijk te integreren in jouw leven.

Prijsverschillen

De methodes die Dieet Pro en Weight Watchers gebruiken, verschillen behoorlijk van elkaar. De aanpak is anders en dat geldt ook voor de prijs. Voor het volgen van een programma bij Weight Watchers betaal je namelijk 5 euro per week. Bij Dieet Pro zijn de kosten eenmalig, want je schaf in principe alleen de benodigde shakes aan. De prijs hiervan kan behoorlijk verschillen. Qua kosten ben je mogelijk eerder geneigd om te kiezen voor deze laatste optie, maar in dat geval moet je wel alles zelf doen.

Ondersteuning

Aangezien je bij Dieet Pro alleen de shakes aanschaft, ben je grotendeels op jezelf aangewezen. Op de website zijn weliswaar diverse recepten te vinden, maar je wordt niet intensief begeleid. Dit is bij Weight Watchers wel het geval. Je betaalt hier beduidend meer dan bij Dieet Pro, maar je krijgt er dus ook wat voor terug. Je kunt er bij Weight Watchers voor kiezen om alleen een online programma te volgen, maar je kunt ook de online-optie combineren met een cursus. Bovendien krijg je hier ondersteuning van andere Weight Watchers-leden.

Ervaringen lezen

Om te bepalen welke van deze twee afvalmethodes het beste voor jou werkt, doe je er goed aan om je enigszins te verdiepen in Dieet Pro en Weight Watchers. Dit kun je onder meer doen door de reviews en beoordelingen op NederlandReview door te lezen. Klik hier voor dieet pro ervaringen, ook kun je ervaringen van het Weight Watchers dieet vinden op de website van Nederland Review. Op deze manier krijg je een goed beeld van de ervaringen van eerdere gebruikers van de afvalmethodes en kun je lezen of één van de twee methodes goed aansluit bij jouw leven.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*