De gezondheidsvoordelen van colloïdaal zilver

Roxanne - 7 maart 2018

Afvallen betekent keuzes maken

Roxanne - 7 maart 2018

Thuis sporten voor de televisie met Fit at Home

Roxanne - 7 maart 2018
voordelen colloidaal zilver
afvallen1
fit at home

Het is alweer bijna lente en de meesten onder ons zullen de goede voornemens voor 2018 alweer aan de kant hebben gezet. Meer sporten en gezonder eten is wat we zouden gaan doen. Met een drukke baan en ook nog opgroeiende kinderen is het lastig om dit te combineren. En niet iedereen showt zijn of haar body graag in de plaatselijke sportschool als er nog het een en ander aan dient te gebeuren. Gelukkig zijn daar tegenwoordig goede alternatieven voor. Wat dacht je van heerlijk thuis sporten voor de televisie? Fit at Home is de nieuwkomer op dit gebied en zij groeien hard. Hoe werkt dit precies en waarom doen we dit zo graag? Een korte kennismaking.

Thuis voor de buis trainen

De reden dat veel mensen niet voldoende sporten is dat zij geen tijd kunnen vrij maken of dat zij de stap naar de sportschool niet durven zetten. Een programma als dat van Fit at Home met de mogelijkheid als thuis sporten voor de tv biedt voor deze groep de oplossing. Het enige wat nodig is om te starten is een koppeling met de tv en een fitnessmatje. Dit sport fijner dan op de harde vloer. Attributen kunnen gebruikt worden, maar zijn niet noodzakelijk. Fit at Home biedt programma’s voor elke spiergroep en zowel voor conditie als spieropbouw. Naast training voor volwassenen is er ook een speciaal kids programma.

Trainers van de sterren

Wil je er net zo goed uit zien als de Nederlandse sterren? Dat komt goed uit, want je krijgt training van dezelfde professionele trainers. Of het nu gaat om een training voor de billen en benen of een intensieve kickboks work-out, bij de trainers van Fit at Home weet je dat je er wat aan hebt.

Gezonde voeding

Naast sporten is het net zo belangrijk om een gezond voedingspatroon te krijgen. Zelfs met kleine aanpassingen kun je al goede resultaten krijgen en deze behouden. De voedingsdeskundige van Fit at Home helpt je hierbij met handige adviezen en recepten tips in de vorm van blogs en vlogs.

Wil jij voor nog geen tientje per maand fit en gezond worden en dit allemaal lekker thuis doen? Neem dan eens een kijkje op Fitathome.nl voor meer informatie.

Leave a comment