Sportswear

sportswear

In Nederland zie je steeds meer sportswear op straat. UIt onderzoek blijkt dat de helft van de vrouwen in Nederland sportkleding draagt als ze niet sport. Tweederde van de vrouwen draagt zelfs sportkleding als ze naar de kroeg gaan. Is dit een nieuwe trend? We vragen het een aantal mensen.

Een collega vertelde dat zij in de ochtend vaak van plan is om te gaan trainen op haar vrije dag. Zo heeft ze nog de rest van de dag voor andere dingen. Maar vaak komt ze toch niet toe aan het sporten, maar vindt ze de sportieve kleding toch wel heel comfortabel zitten. Ook vindt ze het niet erg om met sportkleding naar buiten te gaan. De sportieve outfit laat toch wel zien dat je ‘fit’ bent.

Steeds meer beroemdheden nemen deel aan deze trend. Zo is het supermodel Gigi regelmatig in sportkleding te zien. Een opvallende trend is gestart door Kim Kardashian. Zij heeft de wielrenbroek helemaal hip gemaakt. Er is volgens haar een trend gaande die tussen sportkleding en mode in zit. Dit is de zogenaamde ‘comfy trend’.

Besparen met E-kortingscode

Voordat je gaat shoppen voor deze nieuwe comfy trend zoek dan eerst kortingscodes. Shoppen is natuurlijk leuker als je wat centen kunt besparen! Wie wil dat nou niet? Op de site van E-kortingscode zijn er vaak, zoals de naam het al zegt, kortingscodes beschikbaar voor onder andere ASOS. Dus check vooral de site! Wanneer je op de e-kortingscode site bent, zoek je naar codes die op ASOS werken. Vervolgens stop je in je winkelmandje op ASOS de producten die je wil hebben. Bij het afrekenen kun je dan een code invoeren. Plak hier de code die je op de e-kortingscode site hebt gevonden en voila, de korting wordt berekend.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*