Slaapproblemen oplossen door het eten van sushi

sushi eten sport

Met een uitgebreid aanbod aan slaappillen en slaapmiddelen zou je bijna vergeten dat er ook gezonde en leuke alternatieven bestaan om je slaapproblemen aan te pakken! Gooi je slaappillen in de prullenmand. Kies voor de natuurlijke remedie tegen jouw slaapprobleem. Lees waarom sushi wel eens een verrassende partner in crime vormt tegen jouw slaapprobleem.

Slaapgebrek, ziekte van de 21e eeuw

Draaien, woelen, plafondstaren… Pieker je ook wel eens over het feit dat te weinig nachtrust jouw functioneren overdag in de weg staat? En dat net die gedachte je wakker houdt? Voor veel Nederlanders is dit een herkenbaar scenario. Meer dan één op vijf landgenoten geeft aan met slaapproblemen te kampen. Witte schermen, zoals tablets, laptops en smartphones gebruiken in bed zijn daar een onder andere een oorzaak van. Wist je dat er maar liefst

Omega drie: tijd voor een sushi date!/h2>
Omega 3, noem ze maar gerust de gezonde vetten, bevorderen de nachtrust. Niet alleen tonen studies aan dat je door omega 3 beter slaapt, in een onderzoek met kinderen bleek dat ze dankzij omega drie doorslapen én minder vaak wakker worden ‘s nachts. Hoe is dat mogelijk? Omega 3- en omega 6-vetzuren hangen samen met de melatoninespiegel. En dat hormoon regelt ons dag- en nachtritme. En waar zit nu meer omega drie in dan in verse zalm of tonijn? Combineer het praktische met het aangename. Sushi zit boordevol verse vis. De boodschap is dus sushi eten. Daarbij kan een lekkere Uramaki, sashimi of Gunkan Nigiri niet ontbreken in je bestelling. Smakelijk en… Slaap lekker!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*