Alles wat je moet weten over cashewnoten

Roxanne - 18 november 2018

Keratine haarproducten

Roxanne - 18 november 2018

Salad Jars jouw gezonde lunch

Roxanne - 18 november 2018
cashewnoten
keratine haarproducten
salad jars

Nederlanders denken vaak gezond te eten maar kiezen voor de lunch veelal voor gemak. En laat gemak nou vaak staan voor ongezond. Wij gaan jou vertellen dat die keuze en gemak dit keer ook voor gezond en biologisch kan staan. En nee, je hoeft daar helemaal niet vegetarisch te zijn. Lees snel verder om te weten te komen waar wij het over hebben!

Salades in Jars

Salades zijn vaak te verkrijgen in verschillende soorten en smaken. Maar veel mensen kiezen ervoor om deze zelf te maken. Helaas ontbreekt het hen uiteindelijk vaak aan de tijd om een gezonde maaltijd te bereiden. Uiteindelijk wordt er toch weer gekozen voor die kleffe boterham met kaas. Hier heeft een bedrijf wat op bedacht! Een gezonde salade in de smaken vegetarisch, vega en vlees/kip/vis. Deze salades worden verpakt in een herbruikbare glazen jar en afgeleverd in Rotterdam. Het ziet er uiteindelijk ook nog eens heel tof en hip uit. Hier maak jij je collega’s uiteindelijk ontzettend jaloers mee.

Werk of thuis

Als je op je werk nou echt indruk wilt maken op je zakenrelaties dan kies je ervoor om zulke heerlijke salade jars af te laten leveren op kantoor als verrassing. Hier maak je zeker indruk mee!

Heb je nou elke week behoefte aan een verse dosis vitaminen? Dan kies je voor een week abonnement en heb je een garantie op een gezond lunchmoment. Dankzij de heerlijke sausjes die erbij zitten bouw je elke dag een uniek en gezonde salade.

Wil je dat nou voor thuis? Dat is ook geen probleem. De salades worden ook thuis bezorgd als je in Rotterdam woont. Check wel eerst even je postcode of deze erbij staat!

Verse lunch

Wil je gezond eten bestellen? Kies dan voor dit prachtige, heerlijke en unieke concept in Rotterdam en geniet zo snel als mogelijk van de salad jars. Biologischer, verser en gezonder ga jij het niet vinden! Wedden?!

Leave a comment