Rollator niet alleen voor oude mensen

Rollator niet alleen voor oude mensen

-Advertorial-

Vaak wordt er gedacht dat een rollator alleen voor oude mensen is. Wanneer je als een jonger iemand achter een rollator loopt wordt je waarschijnlijk raar aangekeken, maar waarom? Het is een hulpmiddel voor mensen die wat minder ter been zijn, daar hoef je dus niet per definitie oud voor te zijn.

Ik heb zelf helaas te maken met bekkeninstabiliteit tijdens mijn zwangerschap. Ik heb nog 8 weken te gaan, als het in deze weken nog erger wordt dan het al is dan moet ik ook een rollator gaan aanschaffen of huren, maar dan wil ik natuurlijk niet zo’n ouderwets saaie rollator zoals mijn oma’s vroeger hadden.

Soorten rollators

Rollator kopen bij uw-rollator.nl? Ze hebben een uitgebreid assortiment aan rollators en accessoires, ook kun je ervoor kiezen om er een te huren, in mijn geval is dit perfect natuurlijk, ook wanneer je ze eerst wilt testen om te kijken welke het beste bij je past. Maar wanneer je een rollator wilt aanschaffen ben je bij uw-rollator.nl echt op het juiste adres. Zo hebben ze standaard modellen, maar ook wat sportievere en modernere varianten.

Rollator speciaal voor de boodschappen

Zo hebben ze ook de speciale boodschappen rollators. Wanneer je verder in huis geen rollator nodig hebt, maar wel wanneer je bijvoorbeeld boodschappen gaat doen of gaat winkelen dan is de boodschappen rollator een uitkomst. Dit kan een rollator zonder zitplankje zijn maar alleen met een grote boodschappentas, of een model met zitplankje en tas.

Lichtgewicht rollator

Een lichtgewicht model weegt maar circa 8 kilo, daarnaast zien ze er ook nog eens super sportief uit. Door het lichtgewicht kun je ze makkelijk overal mee naartoe nemen, zonder dat het een blok aan je been is. Er zijn lichtgewicht modellen die je zelfs kunt inklappen en zo dus ook makkelijk weg kunt zetten, wel zo handig!

De rollator wordt gratis bezorgd en meestal binnen 3 dagen, ook biedt uw-rollator.nl een reparatieservice aan en zit er altijd garantie op de rollator en accessoires.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*