Smoothie met aardbei en limoen

Roxanne - 22 februari 2016

101 Paleo Recepten Kookpakket van Mitchel van Duuren

Roxanne - 22 februari 2016

Recept: wraps met asperge

Roxanne - 22 februari 2016

Dit recept vond ik ooit ergens op internet, weet helaas niet meer waar aangezien ik al mijn recepten uitprint en daarna netjes in een map stop, maar ik wilde hem toch even delen. Asperges, je moet er echt van houden, het is niet helemaal mijn favoriet, dus ik laat ze meestal weg.

 

Ingrediënten:

  • 12 witte en/of groene asperges
  • tortillawraps (eventueel meergranen)
  • 1 rode paprika
  • 1 oranje paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 tomaat
  • sla
  • 1 kipfilet

Bereiding:

Snij de paprika’s in vier en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in fijne reepjes. Schild de asperges en snijd het houtachtige gedeelte onderaan de asperges weg. Kook de witte asperges 10 á 15 minuten in een beetje water met zout. De groene asperges kook je ongeveer 8 minuten. Stoof de paprikareepjes in 2 eetlepels olijfolie tot ze gaar zijn. Bak het kippenfilet en breng op smaak met peper, zout en kippenkruiden.

 

Leave a comment