Lekkere en gezonde olijfolie kopen

Roxanne - 27 december 2017

Heerlijke manieren om hennepolie te gebruiken bij het koken

Roxanne - 27 december 2017

Populaire kerstpakketen voor Kerstmis

Roxanne - 27 december 2017
empty image
hennepolie koken
kerstpakket gezondleven

We kijken allemaal uit naar een gezonde dosis verwennerij tijdens het kerstseizoen. Naarmate het jaar vordert, is er niets beters dan een heerlijke dag met ons gezin of familie, genieten van de kerst, met veel chocolade en misschien een paar glazen bubbels. Een prachtig kerstpakket is een mooi geschenk. Plan je kerstcadeaus voor de mensen in je leven of in je bedrijf? Het uitwerken van je kerstcadeaustrategie kan stressvol zijn, of je nu 12 werknemers hebt om voor te kopen of je bent slechts een geheime kerstman voor 1 persoon. Kerstpakketten zijn een geweldige oplossing. Kerstpakket.net is een expert in geschenken, dus we geven je een lijst met een aantal ideeën en we weten zeker dat je iets voor iedereen op je lijst kunt vinden.

Voor alles kerstpakketten en mogelijkheden kan je naar Kerstpakket.net.

1. Zoete traktaties

Iemand een zalige kerst wensen, zoals de biologische, luxe of koffie/thee pakketten, het zal een mooi geschenk zijn. Prachtig gepresenteerd en boordevol goodies van decadente snoepjes tot zijdezachte chocolate-truffels.

2. Tapas liefhebbers

Er zijn genoeg serieuze liefhebbers voor tapas die niet dol zijn op een heerlijke wig romige camembert met hun glas wijn? Kerstpakket.net heeft het perfecte cadeau voor hen. Een Mediterrane Ovenschotel wordt geleverd met onder andere uienconfituur, Griekse kalamata olijven en Italiaanse toast.

3. Kerst zandkoekjes

Onderschat de kracht van traditionele kerstkoekjes niet. Een prachtig verpakt kerstpakket is een super populair kerstcadeau en Kerstpakket.net kan het overal voor je leveren waar je het nodig hebt.

4. Goede tijden met Hollands eten

Geef je favoriete familie een onvergetelijke kersttraktatie met een van onze populairste geschenkmanden, de Puur Hollands Toolbox Kerstpakket. Er zitten maar liefst 10 artikelen in: halva vruchtenjam, kruidkoek cranberry reep, sinaasappelsap, thee selectie
pannenkoekenmix, kwartet spelletje, grijze toolbox voor gereedschap, sneeuwamandelen, boerenklompendrop en Luxe chocoladereep met zeeuwse babbelaars melk.

5. Christmas Classic – Champagne en chocolade

Goede ideeën worden met recht een klassieker – Champagne en handgemaakte chocoladetruffels zijn niet alleen favoriet tijdens het vakantieseizoen, maar het hele jaar door. Fris en bruisend maakt champagne een perfecte combinatie met de rijke fluwelen chocoladesmaken.

6. Een romantische kerstpicknick

We konden geen lijst met kerstcadeaus maken zonder een van onze favoriete kerstpakketten – een picknickmand voor twee inclusief wijn of Champagne, brie en crackers, truffels voor kerstpudding en nog veel meer om van te kiezen. Perfect.

Leave a comment