De perfecte locatie voor je evenement

gooiland evenementenlocatie

Het kiezen van de perfecte locatie voor jouw evenement is nog niet zo gemakkelijk. Een goede locatie kiezen is echter wel één van de belangrijkste zaken die je moet regelen voor je evenement. Een goede locatie is niet alleen een locatie die jij mooi vindt, maar vooral een locatie die aansluit bij de wensen en behoefte van jouw potentiële gast. De truc is dus het vinden van de juiste locatie op basis van de wensen van jouw gast. In deze blog help ik jou hiermee, zodat de kans op succes van jouw evenement groot is.

De juiste geografische locatie

Een van de eerste zaken is het kiezen van een juiste geografische locatie. Deze dien je te kiezen op basis van ligging. Mensen zijn best bereid om een stukje te rijden voor een evenement, maar dit moet je niet overdrijven. Daarom is het van belang om goed in kaart te brengen waar je gasten vandaan komen. Dit kun je gemakkelijk inzichtelijk maken door gebruik te maken van een kaart van Nederland en daarbij een aantal prikkers. Deze prikkers gebruik je vervolgens om de woonomgeving van je potentiële gasten mee te nemen. Tussen deze prikkers plaats je een aantal draden. Waar de meeste draden kruizen, dat is de ideale evenementenlocatie voor jouw gasten.

Denk aan catering

Goede catering is van belang, wat is goede catering echter. Echt goede catering is catering die aansluit bij de wensen van je klanten. Niet al je gasten kunnen zomaar alles eten en/of drinken. Sommige mensen worden hierin beperkt door geloof of allergie. Maak dit inzichtelijk en bespreek dit met je evenementenlocatie. Probeer hierin niemand buiten te sluiten, dan voelt iedereen zich welkom.

Succes!

Ik wens je enorm veel succes bij het organiseren van je evenement op een externe locatie. Wanneer je deze stap goed invult is de kans op succes van jouw evenement stukken groter.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*