Waarom je vaker rode bietensap moet drinken

Roxanne - 23 juni 2018

Wat heb je nodig voor elektrisch roken?

Roxanne - 23 juni 2018

Ontdek de beste manieren om te stoppen met roken

Roxanne - 23 juni 2018
rodebietensap
elektrisch roken
stoppen met roken

Probeer je al tijden te stoppen met roken, maar lukt het niet om er vanaf te komen? Sommige mensen proberen al jaren, zelfs tientallen jaren, te stoppen met roken. Iedereen in zijn of haar omgeving is al gestopt of denkt erover na. Er zijn veel verschillende manieren om te stoppen met roken. Sommige mensen proberen het daarom al jaren, maar zonder veel succes. Net als veel mensen heb je misschien ook wat hulp nodig om succesvol te kunnen stoppen met roken. We vertellen je graag wat meer over de beste methode.

Al vaker geprobeerd om van de sigaret af te komen?

Sommige mensen zeggen dat het er maar net aan ligt hoe we graag je wilt stoppen met roken. Andere mensen geven juist aan dat ze heel erg graag willen stoppen, en al allerlei manieren hebben geprobeerd maar niets werkt. Uiteraard heeft geen eigen manier een 100% succesratio, maar met een beetje ondersteuning en hulp word je wellicht op het juiste pad gehouden.

De meeste mensen hebben hulp nodig om te stoppen met roken

Onderzoek toont zelfs aan dat de meeste mensen wel wat hulp nodig hebben om te stoppen met roken. Uiteraard moet je het zelf doen, maar het scheelt een hoop als anderen in je omgeving je ondersteunen hierbij. Dit betekent dat je bijvoorbeeld niet in de verleiding moet worden gebracht en dat je met iemand kunnen praten als het even niet goed gaat.

Krijg begeleiding van ervaren coaches

Begeleiding krijgen van ervaren coaches op het gebied van stoppen met roken? Dit zijn mensen die hebben ervaring met allerlei manieren om af te komen van het roken van sigaretten. Wacht niet langer en maak een stap in de goede richting: pak de telefoon en begin met stoppen!

Leave a comment