Online boodschappen doen bij de biologische supermarkt

Online boodschappen doen bij de biologische supermarkt

Bestel jij je boodschappen al eens online? Het is steeds populairder aan het worden. Meer en meer supermarkten stellen het assortiment ook online beschikbaar. Bij grote supermarkten als Albert Heijn en Jumbo is online je boodschappen doen een fluitje van een cent.

Je legt de boodschappen die je nodig hebt in je winkelmand, kiest een bezorgdatum + tijdstip, en betaalt pas bij aflevering. Maar hoe zit het eigenlijk met de biologische supermarkt? Kan ik daar ook al mijn boodschappen online bestellen? In deze post staan we stil bij 2 bekende online biologische supermarkten: Beterbio en Ekoplaza. Wat hebben zij te bieden, en kan ik mijn biologische boodschappen laten bezorgen?

Ekoplaza

Ekoplaza is misschien wel de meest bekende biologische supermarkt van Nederland. En sinds kort kun je het hele assortiment van Ekoplaza ook gewoon online bestellen. De shop op Ekoplaza.nl werkt enorm gebruiksvriendelijk. Je kunt razendsnel de producten vinden die je zoekt. De meeste producten zijn aantrekkelijk geprijsd. Ekoplaza doet dit bewust zodat iedereen kan genieten van gezonde en biologische producten. In het assortiment van Ekoplaza tref je echt alleen biologische producten aan. Sinds kort biedt Ekoplaza ook een speciale BioBox. Dit is een soort maaltijdbox met heerlijke recepten en producten. 

Goed om te weten

  • Je kunt boodschappen afhalen of laten bezorgen
  • Voor afhalen geldt een minimaal orderbedrag van 10 euro
  • Voor het laten bezorgen van boodschappen moet  je voor minimlaal 60 euro bestellen
  • De bezorgkosten liggen tussen €2,50 en€7,50 (afhankelijk van je locatie)
  • Betaling geschiedt vooraf via iDeal of achteraf met je Pinpas. 

Beterbio

Beterbio is misschien een iets minder bekende online biologische supermarkt, maar zeker de moeite waard om te noemen. Het assortiment van Beterbio is iets beperkter dan bijvoorbeeld Ekoplaza, maar is met grote zorg samengesteld. Beterbio neemt duurzaamheid enorm serieus. Een goed voorbeeld daarvan is dat het bedrijf werkt met een “sluitingstijd” waarvoor je jouw bestelling moet doorgeven. Dankzij deze sluitingstijd kan Beterbio elke dag precies het juiste aantal producen inkopen, en is er zo min mogelijk foodwaste. Beterbio staat ook bekend om de kwalitatieve, groenteboxen en fruitboxen die zij al ruim een jaar aanbieden op de website. Deze boxen zitten bomvol heerlijke, gezonde, verse én biologische producten voor het hele gezin. 

Goed om te weten

  • Het minimale bestelbedrag is 25 euro. 
  • BeterBio bezorgt de boodschappen gratis bij jou thuis
  • De bezorgbussen rijden op duurzaam groengas. 
  • Er wordt nog niet landelijk bezorgd, maar het bezorggebied wordt steeds groter. 
  • Je kunt vooruit betalen, maar ook gebruik maken van automatische incasso. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*