Eiwitrijke voeding: Alleen voor bodybuilders?

Roxanne - 22 maart 2017

Je bent in Amsterdam en je wilt online je eten bestellen. Hoe doe je dat?

Roxanne - 22 maart 2017

Het online bestellen van eten

Roxanne - 22 maart 2017
Eiwitrijke voeding: Alleen voor bodybuilders?
online vis bestellen
eten bestellen

Het internet heeft je leven ongetwijfeld op veel manieren gemakkelijker gemaakt. Binnen een paar klikken heb je bankzaken geregeld. Ja, dat is inderdaad makkelijker dan de papierenslomp die het eerst voorstelde. Maar weet je wat écht lekker is van het internet? Online eten bestellen.

 

Uitgebreide keuze

In tegenstelling tot de menukaart van een restaurant of de voorraad van de supermarkt ben je met online eten bestellen niet afhankelijk van bovenstaande factoren. Er zijn op het internet verschillende websites waar op je eten kunt bestellen: dat gaat van overkoepelende websites waar veel restaurants onder één noemer hun producten aanbieden of via het digitale thuis van een individueel restaurant. Woon je in of dichtbij een stad? Dan heb je waarschijnlijk meer keuze dan dat je eten besteld in een klein dorp.

 

Bestelling opnemen

Nadat je een keuze hebt gemaakt welk restaurant of eetgelegenheid je (avond)eten gaat verzorgen, kom je in een lange lijst met gerechten. Deze staan vaak op volgorde van gerecht geordend: de verschillende pizza’s staan onder het kopje pizza, de pasta’s onder het kopje pasta. Selecteer het gerecht dat je vandaag wil eten, kijk of er mogelijkheden zijn om nog extra producten naast het gerecht zijn die je graag zou willen ontvangen en ga door naar het afrekenscherm.

 

Afwikkeling

Daar vul je de gegevens in waar het gerecht naar toe moet en kies je voor je betaalmiddel: dat kan cash (aan de deur of afhalen) en via internetbanieren. De bezorgkosten liggen per restaurant anders: de een vraagt een vast bedrag (vaak afgeleid van het aantal kilometers dat moet worden afgelegd), de ander hanteert een vast bedrag waarbij het bezorgen gratis is.

 

Wachten

Bij online eten bestellen is het van belang dat je rekening houdt met het tijdstip waarop je de bestelling plaatst. Is dat rond etenstijd en laat je het bezorgen? Hou dan rekening met een langere wachttijd dan dat je het om 22.00 uur laat bezorgen. Haal je zelf je eten op? Vraag dan even hoe lang het duurt voordat je met een knorrende maag alsnog op je eten moet wachten.

 

Eten-bestellen.nl

Leave a comment