Het DASH dieet

Roxanne - 29 maart 2016

Suiker goed of slecht?

Roxanne - 29 maart 2016

Omafiets kopen met de beste 5 tips!

Roxanne - 29 maart 2016
Dash Dieet
De waarheid over suiker
Omafiets kopen met de beste 5 tips!

Een omafiets kopen met deze 5 tips in dit artikel maakt het een stuk makkelijker! De eerste omafiets werd in de jaren 50 op de markt gebracht, vandaag de dag zijn de fietsen nog steeds erg populair. De fietsen zijn wel in de loop der jaren veranderd om populair te blijven. De omafiets heeft een uitstekende kwaliteit door de eenvoud van de fiets, maar desondanks moet je toch opletten waar of welke omafiets je koopt.

1. Let op je eigen lengte!

Om de beste omafiets te kopen is je eigen lengte van cruciaal belang, de grootste maat is 28 inch wanneer je 1.55cm of langer bent is deze fiets dus geschikt voor jou. Vaak kun je ook nog de lengte van het stuur en zadel aanpassen maar let hier wel goed op wanneer je een fiets gaat kopen.

2. Wil je spullen mee kunnen nemen?

Wanneer je een omafiets wilt kopen maar je wilt ook veel spullen mee kunnen nemen dan is misschien de transportfiets wat voor jou. Deze fiets is ervoor gemaakt om spullen mee te kunnen nemen, de voorlamp zit op deze fiets naast het voorwiel, het frame van de transportfiets is dikker, en er zit een voorrek op waar je bijvoorbeeld een fietsmand of fietskrat op kan zetten.

3. De omafiets is in meerdere kleuren verkrijgbaar

De omafiets is in heel veel kleuren verkrijgbaar, ook de transportfiets is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

4. De omafiets vroeger en nu

De omafiets is oorspronkelijk een Engels model toerfiets, begin van de vorige eeuw werd de fiets in Nederland geïntroduceerd en was erg populair onder oudere vrouwen. De omafiets was en is een zeer sterke fiets en tegelijkertijd comfortabel. In de loop der jaren werd de omafiets vergeten en kocht iedereen een sportieve fiets met handremmen, versnellingen etcetera. In het begin van deze eeuw kwam de omafiets terug in een moderner jasje, tegenwoordig is de omafiets weer volop in het straatbeeld aanwezig en is razend populair bij zowel jong als oud.

5. Is de omafiets geschikt voor jou?

De omafiets is in Nederland op dit moment de meest verkochte fiets en is populair bij jongens en meisjes, mannen en vrouwen, opa’s en oma’s. Wanneer je een niet al te groot budget hebt maar wel op zoek bent naar een simpele comfortabele en sterke fiets, dan is de omafiets geschikt voor jou.

In samenwerking met www.uniekinfietsen.nl mogen we je een kortingscode geven voor een nieuwe fiets ter waarde van 10%, dat is mooi meegenomen, de webshop heeft meer dan 100 soorten fietsen en alles word direct uit voorraad geleverd, zo kun je dus binnen 48 uur al je fiets rijklaar verwachten, tevens verzenden ze ook naar België. Gebruik de code: gezond1 om je kortingscode te claimen! Dus ga je een omafiets kopen? Kijk dan eerst even op www.uniekinfietsen.nl voor de goedkoopste en beste omafietsen!

Leave a comment