Vlees van de boer

Roxanne - 24 juli 2017

Is ontbijt wel de belangrijkste maaltijd van de dag?

Roxanne - 24 juli 2017

Maak een goede indruk met mooie tanden

Roxanne - 24 juli 2017
blaarkop
foodtrends
mooie tanden

Niets is zo belangrijk als je gezondheid! Hier hoort ook een gezond gebit bij. Een ontstoken kies of gaatjes kunnen veel pijn veroorzaken. Zorg er dus voor dat je regelmatig een bezoekje aan de tandarts brengt. Hij of zij zal advies geven en je behandelen als dit nodig is.

Het belang van een goed uiterlijk

Hoewel mensen het uiterlijk minder belangrijk vonden, is dit nu belangrijker dan ooit. De roddelbladen staan iedere dag vol met foto’s van beroemdheden die plastische chirurgie hebben ondergaan en beroemdheden die een nieuwe stijl uitgeprobeerd hebben. Ook het gebit is een groot deel van iemands uiterlijk. Je tanden bepalen hoe je gezicht eruit ziet en het valt dan ook vaak meteen op wanneer iemand scheve, gele of lelijke tanden heeft. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat mensen met mooie tanden zich zelfverzekerder voelen. Iemand met een slecht gebit voelt zich echter onzeker en zal minder snel zijn/ haar tanden laten zijn op een foto. Iedereen is gecharmeerd van een mooie witte glimlach en je zult een goede eerste indruk maken.

Orthodontist raadplegen

Het kan zo zijn dat je van jongs af aan een slecht gebit hebt doordat je hebt geduimd. Kinderen worden vaak verwezen naar een orthodontist. Bij de orthodontist krijgen kinderen vervolgens een beugel om alles weer recht te zetten. Uiteindelijk kan dit de tanden sterk verbeteren en ze zullen zich zelfverzekerder voelen. Ook volwassenen kunnen worden doorverwezen naar een orthodontist. Hoewel veel volwassenen het gênant vinden om een beugel te hebben, zullen ze hier na de behandeling veel plezier van hebben.

Implantoloog

Bovendien kan slechte voeding zorgen voor veel tandpijn. Het is belangrijk om zo snel mogelijk naar de tandarts te gaan wanneer je tandpijn krijgt, omdat het probleem daar direct aangepakt kan worden. Als je een tand bent verloren kan dit opgelost worden met behulp van een implantoloog. Een implantoloog kan een kunstwortel plaatsen.

Leave a comment