Begin met een koolhydraatarm dieet

Roxanne - 15 december 2017

Populaire kerstpakketen voor Kerstmis

Roxanne - 15 december 2017

Lekkere en gezonde olijfolie kopen

Roxanne - 15 december 2017
empty image
empty image

Webshop “Bij Olijfje” biedt een verrassend en eerlijk assortiment aan olijfolie producten. Je koopt er de lekkerste Italiaanse (extra vierge) olijfolie bijvoorbeeld, gemaakt op eerlijke wijze van goed gerijpte Italiaanse olijven. “Bij Olijfje” hanteert een strikt beleid van hoge kwaliteitsproducten, waardoor de kwaliteit altijd gewaarborgd is en blijft.

Olijfproducten!

Wie wel eens een bezoekje heeft gebracht aan Mediterrane landen als Griekenland en Italië, verbaast zich niet over olijfoliezeep, of aanverwante bad- douche- en cremeproducten waarin olijfolie verwerkt is. In mediterrane landen is de heilzame werking van olijfolie natuurlijk sinds jaar en dag bekend. Heb je last van dor en droog haar? Dan gebruik je olijfolie als haarmasker. Smeer zorgvuldig je haar in, wikkel je haar vervolgens in plasticfolie en leg een handdoek op je schouders. Even 5 minuten laten inwerken, om vervolgens langdurig uit te spoelen. Even nawassen met shampoo en je haar kan er weer even een tijdje goed tegenaan.

De collectie van olijfolie producten op de website ‘Bij Olijfje’ is zoals gezegd verrassend origineel en biedt de ideale gelegenheid om mooie cadeaus te kopen voor vrienden en familie.

Wil je direct hoge kwaliteit olijfolie kopen, surf dan snel naar ‘Bij Olijfje’ en smullen maar!

Leave a comment