Hulp bij jouw gezonde leven

gezonde voeding coach

We weten allemaal dat gezond leven belangrijk is. Toch hebben veel mensen er moeite mee om gezond te leven. Snacks zijn veel te lekker of we hebben geen zin om te sporten. Er is altijd wel een reden waarom we toch voor de ongezonde weg kiezen. Daarom hebben wij hier wat tips om toch wat gezonder te gaan leven.

Eten en drinken

Een onderdeel van een gezond leven is het voedsel wat naar binnen wordt gewerkt. In de tijd van nu eten wij bijvoorbeeld veel toegevoegde suikers die een slechte invloed hebben op onze gezondheid. Voor een gezonde levensstijl is het belangrijk om deze suikerinname te verminderen en meer groente en fruit te eten. Wat gezond is hangt ook van jouw levensinrichting af. Ben je bijvoorbeeld heel actief, dan moet je eigenlijk anders eten dan iemand die heel lang stil zit op een dag. Wil jij nou weten wat voor jou de beste voeding is? Ga dan eens langs bij een voedingscoach en vraag om advies.

Beweging

Naast voeding is beweging ook een belangrijke factor. Door veel te bewegen verbrandt je calorieën die ervoor zorgen dat je vet kan verliezen. Wanneer je veel beweegt is het wel belangrijk dat je genoeg eet. Je hebt namelijk energie nodig om bijvoorbeeld te sporten of lange wandelingen te maken. Bij te weinig eten, kun je duizelig worden of zelfs flauwvallen tijdens het bewegen. Let hier dus goed op. Met 30 minuten per dag sporten kom je al een heel eind. Ook is het tegenwoordig zo dat er in bijna elke wijk wel een sportschool zit en je dus voor of na werk even snel de sportschool in kan duiken. Kijk bijvoorbeeld eens bij Fitness Delft. Hier kun je zoveel sporten als je wilt en hebben ze ook nog eens personal trainers beschikbaar.

Om jouw doelen te bereiken is het belangrijk dat je de motivatie hebt. Om deze motivatie te behouden kun je professionals in handen nemen die jou helpen om weer helemaal gezond te leven!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*