Afvallen door kortingshoppen

Roxanne - 9 maart 2018

Kerstpakketten, een verwenmoment voor uw personeel!

Roxanne - 9 maart 2018

Hoe zorg je voor een gezond bedrijfsfeest?

Roxanne - 9 maart 2018
afvallenkorting1
kerstpakkettenkiezer
gezond bedrijfsfeest

Wie aan feest denkt ziet al snel alcoholische versnaperingen en ongezonde bittergarnituren voor zich. Maar de catering op een bedrijfsfeest hoeft helemaal niet zo te zijn natuurlijk. Je kunt het tegenwoordig zo gek niet verzinnen of het kan tot in de puntjes worden verzorgd. We geven een aantal voorbeelden van hoe je toch een gezond bedrijfsfeest Amsterdam kunt organiseren.

Gezonde hapjes en drankjes

Een feest kan wel degelijk zonder alcohol. En als je de vele bloggers uit de hoofdstad moet geloven zoekt vandaag de dag het merendeel zijn of haar heil in de smoothies en quinoa. Absoluut geen probleem uiteraard, wat is er mis met bewust en gezonder leven? Het is daarom misschien wel een leuk idee om dit door Catering Amsterdam te laten verzorgen. Gewoon aangeven wat er wel en niet geserveerd dient te worden en dan komt alles helemaal in orde.

Heerlijk buiten

Een bedrijfsfeest Amsterdam is toch net iets leuker in de zomer. Er zijn tal van geschikte locaties te vinden die het waard zijn om er een gezellig feest te organiseren. En wat is er dan leuker om met zijn allen in de buitenlucht te zijn. Lekker een hapje en een drankje doen in de zon met een fijn muziekje op de achtergrond? Veel leuker dan die stijve bedoening tijdens een meer zakelijker diner. En nog veel gezonder ook. Wil je het helemaal gezond maken dan kun je dit combineren met een wandeling of fietstocht vooraf. Van een beetje beweging is nog nooit iemand slechter geworden.

Dansen is gezond

Een leuke vorm van bewegen is dansen. Dus als je zorgt voor de nodige dansmuziek dan zorg je er tegelijkertijd voor dat de voetjes lekker van de vloer gaan en de mensen goed gaan bewegen. Gezellig en gezond dus, wat wil je nog meer voor een geslaagd bedrijfsfeest in Amsterdam?

Leave a comment