Een stukje ontspanning

Roxanne - 9 augustus 2018

Hoe kies je een restaurant?

Roxanne - 9 augustus 2018

Hobby’s voor mannen

Roxanne - 9 augustus 2018
reizen vakantie gezond
restaurant
vrienden mannen hobby

Vaak zeggen we mannen zijn aan het werk, die hebben geen tijd voor hobby’s. Of als ze de tijd dan kunnen vinden dan gaan ze vissen. Inderdaad! Maar er zijn nog zoveel meer hobby’s voor mannen waar ook vrouwen plezier van hebben. Met deze tips voor mannen kom jij je vrije tijd wel door.

Vissen

Ja hoor, op nummer 1 staat natuurlijk het vissen. Een geduldig en tijdrovende hobby, maar door deze te combineren met een andere hobby vinden ze het thuis vast niet erg meer. Combineer het vissen met een avondje barbecue. Vang een lekker visje en steek savonds voor het gezin de barbecue aan. Geen enkele vrouw die er nog over zeurt dat je de hele middag van huis bent geweest!

Barbecue

We noemde hem net al, de barbecue is iets dat echt bij de man van nu past. Ook al word er in de meeste huishoudens nog steeds door de vrouw gekookt, de barbecue blijft het terrein voor de man.

Klussen

Op de website van Mannencenter.nl werd ons ook verteld dat een van de mannen hobby’s klussen is. Of dit daadwerkelijk zo is betwijfelen we, feit blijft echter wel dat er veel vrije tijd in gaat zitten. Klussen blijft nu eenmaal een mannending, al zien we ook steeds vaker de vrouw tegenwoordig met de boormachine.

Bier

Wat steeds meer een hobby lijkt te worden is een lekker biertje drinken met vrienden. Hier gaat het niet meer om zoveel mogelijk pilsjes weg te happen, maar om het geheel. De gezelligheid en een goed gesprek met vrienden. Steeds vaker nemen wij mannen hier ook een wijntje voor in plaats van een biertje. Op de blog van Blogvitaal.nl las ik dat dit helemaal niet verkeerd is en zelfs erg gezond kan zijn. Lees het blog ook maar eens.

Tips voor mannen

Mannen en vrouwen blijven altijd hun eigen hobby’s houden. Al veranderen deze wel door de tijd. Maar zolang we er zelf van kunnen genieten, moeten we dit zeker ook niet willen veranderen.

Leave a comment