Het verzorgen van de maaltijden

De opzet van de regering is om ouderen zo lang mogelijk op zichzelf te laten wonen. Dat kan met behulp van een zorginstelling waarvan een medewerker een paar maal per dag de oudere bezoekt. Ze komen daarbij in de ochtend, middag en avond. De zorg zal erop letten of de alleenstaande oudere voldoende eet. Ze maken hun boterhammen klaar en warmen eenmaal per dag een maaltijd op in de magnetron. Omdat ze niet in de gelegenheid zijn om warme maaltijden te bereiden, worden vaak de maaltijden gekocht en warm gemaakt in de magnetron. Dat zijn wel vaak goede maaltijden, maar er gaat niets boven vers bereide maaltijden. Wanneer u in Deventer woont, dan kunt u als alleenstaande de maaltijden laten bezorgen door de maaltijdservice Deventer. Dankzij de maaltijdservice Deventer kunt u als oudere dagelijks genieten van heerlijke verse warme maaltijden. De kwaliteit van de maaltijden van Gotink catering ligt hoog. Er worden koude en warme maaltijden aangeboden. Omdat Gotink catering alle maaltijden zelf bereiden, staan ze voor kwaliteit, omdat ze verse ingrediënten gebruiken. Er is altijd een ruim aanbod aan maaltijden waaruit gekozen kan worden. Er wordt gewerkt volgens de HACCP-richtlijnen. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis and Critical Control Points. Het is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

De maaltijdservice Deventer

De warme maaltijdservice van Gotink catering is altijd al één van de pijlers geweest waar ze op bouwen. Wanneer we naar de warme maaltijdservice kijken, kunnen we die vergelijken met tafeltje dekje dat vroeger werd gebruikt. Omdat niet alle ouderen graag dagelijks warme maaltijden gebruiken, kunnen er ook koude kant-en-klaar maaltijden bezorgd worden. De koelvers maaltijden zijn beschikbaar in de gemeentes: Deventer, Voorst, Apeldoorn (deels), Olst-Wijhe, Raalte, Hellendoorn, Wierden, Rijssen-Holten, Lochem en Zutphen.

Niet iedere dag hetzelfde eten

U kunt dagelijks kiezen uit verschillende maaltijden. Veel ouderen kiezen regelmatig voor de “Hollandse pot”. Deze bestaat uit aardappelen, groente, vlees en saus. De aardappelen kunnen ook gepureerd zijn. Er kan ook een keus worden gemaakt uit Internationale menu’s zoals Italiaans, Chinees of Mexicaans. Ook kan er gekozen worden uit seizoensgebonden maaltijden. Zelfs Vegetarische maaltijden behoren tot de mogelijkheid.

De kosten en het bezorgen van de maaltijden

De bezorging van de maaltijden gebeurd door een opvallend rood Gotink Catering busje. U heeft een vaste persoon voor de bezorging. De bezorger kan de maaltijden op de tafel zetten waar u wilt eten. Dat kan soms noodzakelijk zijn wanneer u slecht ter been bent. De kosten voor een kant-en-klare maaltijd schommelt tussen de € 5,00 en € 5,80. De prijs schommelt, omdat deze afhankelijk is van de versheid van de maaltijd, de grootte van de portie en het aantal maaltijden dat wordt afgenomen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*