Goede en lekkere lunch bestellen

Heb je zin om eens uitgebreid te lunchen? Bestel dan eens een lekkere en goede lunch. Want van een voedzame maaltijd krijg je weer energie. Er zijn veel momenten waarop je lunch kan bestellen. Je kunt denken aan een zakelijke meeting, een verjaardag of gewoon om jezelf te verwennen. Nog een voordeel, je bent er zelf niet druk mee. De lunch wordt dagvers bereid en helemaal klaar thuisbezorgd! 

Afbeelding met bord, tafel, kop, voedsel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Verschillende lunch soorten

Lunchen kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Probeer iedere dag met iets anders te lunchen want afwisseling is belangrijk en gezond. Zo heb je keuze uit heerlijke salades en verschillende belegde broodjes. De salades variëren van vis als zalm salade en tonijn salade tot vlees als carpaccio salade en caesar salade. Liever vegetarisch of vegan? Ga dan voor de mozzarella salade of de vegan salade met hummus. Ook is er een ruime keuze belegde broodjes. Je kan je broodje helemaal samenstellen zoals jij het wilt. Van wit, bruin tot volkoren en mais. Kies het beleg dat jij het lekkerst vindt en jouw broodje wordt speciaal voor jou bereid. 

Thuiswerken

Als je thuis aan het werk bent schiet de lunch er nog wel eens bij in. Of je maakt even snel een boterhammetje kaas, want lunch maken kost tijd wat van je pauze afgaat. Nu is een voedzame lunch wel belangrijk, zeker als je thuis werkt en weinig contact om je heen hebt. Tijd voor jezelf nemen, even weg van je scherm en ontspannen. Vind je het lastig om een goede lunch te bereiden? Laat de lunch dan thuisbezorgen. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het broodje uitpakken, een lekker plekje zoeken en te ontspannen. 

Zakelijke lunch

Wil jij je zakenpartners of werknemers eens goed verrassen? Bestel dan een zakelijke lunch. Zo genieten zij van heerlijk belegde broodjes, gezonde salades en lekkere sapjes. Hoe leuk is het om je medewerkers in het zonnetje te zetten wanneer zij bedrijfsdoelen hebben behaald. Je zou ook lunch kunnen laten bezorgen tijdens vergaderingen of periodieke maand meetings. Je medewerkers zullen dit niet alleen waarderen, de productiviteit en tevredenheid zal hier ook door stijgen, een win-win situatie! Naar je zakenpartners laat je hierdoor natuurlijk ook een goede indruk achter. Nog iets lekkers voor bij de koffie? Bestel er dan heerlijk verse muffins, koekjes of gebakjes bij.

Andere gelegenheden

Natuurlijk zijn er nog veel meer gelegenheden wanneer je lunch kan bestellen. Denk aan verjaardagen, jubilea of andere momenten dat je iets te vieren hebt. Wanneer je wat te vieren hebt, hoort daar natuurlijk ook een flesje bubbels bij. Bestel de luxe lunch met bubbels en je weet zeker dat het een feestje wordt! Wil je wat leuks plannen met vrienden of vriendinnen? Denk eens aan een groepslunch. Zo kunnen jullie echt te tijd nemen om met elkaar bij te praten. De groepslunches zijn er in twee varianten, de luxe en basisversie. Bij de luxe groepslunch kan je denken aan rijkelijk belegde broodjes carpaccio, vegan, mexicaanse kip en zalm. Net zo lekker maar iets minder luxe is de lunch basis met belegde broodjes ei, kaas, kruidenkaas, salami en nog veel meer. 

Snel en verzorgd thuisbezorgd

Lunch bestellen is super makkelijk, het enige dat je hoeft te doen is de locatie in te voeren, welke lunch je wilt en een tijdstip. Wist je dat de lunch zelfs al binnen één uur na bestellen bij jou op tafel kan staan? Je zou de lunch ook vooruit kunnen plannen, handig voor als je samen wilt lunchen met collega’s en jullie afspraken soms van elkaar verschillen. Ook is het mogelijk een wekelijks bezorgmoment te kiezen, zo weet je altijd waar je aan toe bent. Ben je benieuwd geworden naar lekkere lunch bij jou in de buurt? Bekijk het assortiment in Badhoevedorp of kies een andere stad. 

Afbeelding met gras, buiten, persoon, mensen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*