Gluten en lactose vrij afvallen met maaltijdvervangende shakes: mijn beste tips

glutenvrij dieet

We zien in de schappen van de grote supermarkten als Jumbo en Albert Heijn steeds vaker producten die lactose en glutenvrij zijn. Ikzelf ben ook lactose, gluten en noten intolerant. Heel erg blij dus met deze ontwikkeling. Leuk en aardig, maar hoe zit het specifiek met dieet producten? Want ik ben op dieet! Kijk zeer prominente waren zoals brood en melk die maken ze tegenwoordig gluten en lactosevrij, iedereen consumeert deze voor de hand liggende producten immers constant op grote schaal. Maar hoe het specifiek met voedingswaren die helpen met afvallen?

Ik begon dus met zoeken op het internet. Met steekwoorden als glutenvrij dieet shakes en ook lactosevrije maaltijdvervanger. Al snel kwam ik de site Be-Slank tegen. Specifiek hier: https://be-slank.nl/product-categorie/glutenvrij-proteinedieet/. Ik zag allerlei heerlijke glutenvrije waren zoals soep, brood, havermout en muesli. Ook dieet shakes. Hey dacht ik bij mezelf eindelijk een producent die het snapt. Wij gluten en lactose intolerante mensen kunnen ook kampen met overgewicht en wij hebben voeding nodig die aansluit bij onze intoleranties.

Ik zag op dezelfde website ook dat ze een dieet coach aanbieden. Gratis online via het internet. Die motiveert je wanneer je het even niet meer ziet zitten maar geeft ook deskundige adviezen wanneer je vragen hebt over voeding en afvallen. Ik heb er zeer positieve ervaringen mee. Je kunt je hier aanmelden voor deze kosteloze en vrijblijvende dienst: https://be-slank.nl/online-dieetcoach-nodig-tijdens-het-afvallen/. Ik ben al meerdere malen teruggevallen op deze dieet coach in tijden van nood. Heel fijn als je altijd op iemand kunt vertrouwen voor wanneer je echt geen manier ziet om een vreetbui te ontwijken, dat iemand dan naar je luistert, en de juiste dingen zegt. De dieetproducten op zichzelf zijn heel goed, maar dit beetje mentale ondersteuning mijns inziens is onmisbaar om een dieet echt een succes te maken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*