Giveaways om je vingers bij af te likken!

Wat is het doel van promotieartikelen? Naast opvallen wil je waarschijnlijk dat mensen positieve associaties krijgen bij je merk. Wat je dan moet doen? Hun zintuigen strelen! In dit geval strelen we de smaakpapillen en tegelijkertijd een beetje het oog en de neus. Dat doe je met bedrukte etenswaren. Het is ook nog eens wat origineler dan zaken zoals pennen of aanstekers bedrukken. We hebben een paar tips voor je hoe je op een originele manier snoep of ander eten inzet als promotiemateriaal.

Voor ieder wat wils

Bij een bedrijf zoals Allgifts kun je plenty aan bedrukte artikelen bestellen, waaronder etenswaren. Ga je voor de frisse adem, dan kun je pepermuntjes van je logo voorzien. Per stuk in een papiertje of in een handig doosje met dispenser. Andere lekkernijen die jouw logo of boodschap uitdragen, zijn bijvoorbeeld rolletjes of emmertjes drop of zelfs energiesnoepjes. Er zijn zelfs complete koekblikken, gevuld en al. Die zijn geschikt om aan je relaties of klanten weg te geven, maar ook zeker voor je eigen medewerkers. Bijvoorbeeld in het kerstpakket. Hetzelfde geldt overigens voor snoeppotten.

Vega of lekker normaal?

Er zijn er veel die gezond leven of duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Neem bijvoorbeeld veganistisch snoep. Tip: kijk eens goed naar je doelgroep. Voor wie doe ik het eigenlijk? In welke leeftijdscategorie zit de doelgroep? Kinderen zijn vaak gek op het zoetste snoep, terwijl volwassenen meestal wel blij te maken zijn met koeken of drop. En wat vindt je doelgroep belangrijk (een bepaalde levensstijl, idealen et cetera)?

Vertel!

Een tip voor de bedrukking: kijk eens wat verder dan je neus lang is! Een logo op je snoepjes, chippies of koekjes is zo gepiept. Maar denk ook eens na over een pakkende boodschap. Daarmee maak je het meest standaard geschenk persoonlijk en blijf je hangen. Een goede boodschap zet aan tot nadenken en maakt jou het gesprek van de dag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*