De gezondheidsvoordelen van colloïdaal zilver

voordelen colloidaal zilver

Colloïdaal zilver wordt soms ook wel gezien als een tweede immuunsysteem. Dit komt doordat het een van de intensiefste natuurlijke antibiotica is. Het bestaat dan ook uit zilverdeeltjes die zweven en microscopisch klein zijn in gedistilleerd water. De omvang van deze deeltjes is tussen de 0.01 en 0.001 micron. Dit is kleiner dan dat virussen zijn en hebben hierdoor de capaciteit om bij de virussen binnen te komen. Het is ook mogelijk om dit preventief in te nemen. Want wanneer er zilverdeeltjes in het lichaam aanwezig zijn hebben de virussen namelijk niet de kans om te verspreiden. Om het beste resultaat te bereiken kun je het beste het zilverwater inademen via vernevelen.

 

Wat is colloïdaal zilver?

De werking en het gebruik van colloïdaal zilver is voor het eerst beschreven 3000 jaar voor Christus. De werking ervan is conserverend, ontsmettend en reinigend. Als medicijn werd de werking van het zilverwater voor het eerst gebruikt als wondverzorging van de soldaten in de Romeinse tijd. Bij de aanschaf van colloïdaal zilver zit er meestal een pipetje bij zodat dit makkelijk verspreid kan worden in bijvoorbeeld je ogen, oren en neus. Dit zijn ook de plekken waar virussen vaak door naar binnen komen. En wanneer de zilver deeltjes in de longen terecht komen maken de virussen geen kans. Colloïdaal zilver wordt weer populairder omdat er veel gezondheidsvoordelen aan zitten en er ook immuniteit voor penicilline en antibiotica is.

 

Gezondheidsvoordelen

Er zijn verschillende gezondheidsvoordelen verbonden aan colloïdaal zilver maar om te beginnen is het een volledig natuurlijk materiaal waardoor er geen bijwerkingen zijn bij het gebruik. Er is een bewezen dat het werkzaam is tegen ten minste 650 diverse parasieten, schimmels, bacteriën en virussen. Zo is ook aangetoond dat het werkzaam is wanneer je aandoening, infectie of ontsteking hebt. Ook is het geschikt om iedere huidinfectie te behandelen. Het kan ook gewoon ingenomen worden ondanks eventueel gebruik van andere medicijnen. Na inname worden de deeltjes direct getransporteerd naar de plaats waarvoor het nodig is. Doordat het geen geur en nauwelijks smaak heeft ook erg geschikt voor baby’s en kinderen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*