Gezonder leven met de E sigaret

Roken heeft al enige tijd een slecht imago. Roken van een sigaret zorgt voor ziektes voor diegene die rookt. Er is echter een alternatief op de markt gekomen. De E sigaret. Dit is een elektronische sigaret die een stuk minder schadelijk is dan een gewone sigaret.  Ook voor de mensen die zelf niet roken, maar wel veel in aanraking komen met iemand die rookt, is een E sigaret beter.  De E sigaret biedt nog meer voordelen.

 

E Sigaret gezonder

De E sigaret heeft niet alleen een gezonder imago dan een gewone sigaret, het is ook een stuk gezonder.  Er zitten allereerst een stuk minder stoffen in een E sigaret die schadelijk zijn voor je gezondheid. Er zit geen  kankerverwekkend teer in. Daarnaast produceert een E sigaret geen koolmonoxide en stikstofoxide. Dit zijn stoffen die hart- en ook bloedvaten beschadigen. Het is ook mogelijk om een E sigaret te kopen zonder nicotine, dit is een schadelijke en verslavende stof in een sigaret. Een E sigaret is ook niet slecht voor de mensen in je omgeving

 

E sigaret niet schadelijk voor de omgeving

Een E sigaret is dus niet schadelijk voor je omgeving. Dit komt omdat er in een E sigaret geen verbranding plaatst vindt en er geen stoffen zoals teer en kankerverwekkende stoffen uitgeblazen worden. Hierdoor is een E sigaret voor jouw omgeving ook een stuk beter dan een gewone sigaret.

 

Nog meer voordelen van een E sigaret

Naast dat een E sigaret gezonder is dan een gewone sigaret en een E sigaret niet schadelijk is voor je omgeving, biedt het nog meer voordelen. Van een E sigaret kan je namelijk geen gele en vieze tanden krijgen, een E sigaret is goedkoper, de stinkende rook is verleden tijd en je mag op veel plekken een E-sigaret roken waar je geen gewone sigaret mag roken. Denk bijvoorbeeld aan horecagelegenheden. Hier mag je geen sigaret roken binnen, maar op veel plekken wel een E sigaret.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*