Gezonde voeding

smoothies

Voor veel vrouwen is het lastig om op gewicht te blijven of om het juiste gewicht te bereiken. Een belangrijke rol bij het krijgen van een gezond lichaam is het eten van de juiste voeding. Door gezonde voeding tot je te nemen kun je energie krijgen en zorg je ervoor dat jouw lichaam de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Natuurlijk is het dan ook belangrijk dat je voldoende beweegt om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Je kunt op het gebied van voeding veel verschillende keuzes maken die jou kunnen helpen bij het krijgen van een gezondere levensstijl.

Afvallen

Wat jouw ideale gewicht is hangt helemaal af van de lichaamsbouw die je hebt. Om af te kunnen vallen en om gezond te blijven is het belangrijk dat het vetpercentage dat in jouw lichaam aanwezig is daalt. Door gezond te eten en te sporten kun je dit realiseren. Ook regelmaat draagt bij aan een gezonder gewicht. Door je aan deze regels te houden zorg je ervoor dat het vetpercentage in jouw lichaam daalt. Als je aan fitness doet om af te vallen, dan is het belangrijk dat je ook gezond en gevarieerd eet. Bij altijdvrouwen kun je lezen over het combineren van fitness met een gevarieerd dieet. Dit draagt bij aan het bereiken van en gezond gewicht.

Superfoods en smoothies

Als je helemaal gezond wilt gaan dan kun je er ook voor kiezen om superfoods en smoothies te eten en te drinken. Deze zijn eenvoudig zelf t te bereiden met een blender of slowjuicer. Wat is een slowjuicer?  Het is eigenlijk hetzelfde als een sapcentrifuge. Maar hier wordt langzamer gemalen waardoor de vitaminen en andere gezonde onderdelen langer intact blijven. Superfoods zijn groenten, fruit, noten en andere etenswaren die vol zitten met gezonde voedingsstoffen. Onder superfoods vallen producten zoals gojibessen, chiazaad, zeewier, tarwegras en kokosvet. Ook alledaagse producten zoals rode druiven, knoflook, broccoli, vette vis en noten vallen onder de noemer superfoods. Als je superfoods gebruikt om een gezonde smoothie te maken, dan ben je helemaal goed op weg. Met een smoothie krijg je in één keer veel vitaminen en andere gezonde voedingsstoffen binnen die je met een blender door elkaar gemixt hebt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*