Je bent in Amsterdam en je wilt online je eten bestellen. Hoe doe je dat?

Roxanne - 27 maart 2017

De perfecte locatie voor je evenement

Roxanne - 27 maart 2017

Gezond én leuk: een outdoor survival weekend

Roxanne - 27 maart 2017
online vis bestellen
gooiland evenementenlocatie
ardennen survival weekend

Om gezond te blijven moet je niet alleen het juiste eetpatroon aanhouden, maar is het ook belangrijk om voldoende te bewegen. Wil je graag goed voor jezelf zorgen, maar heb je geen zin om wekelijks zwetend in een overvolle sportschool te moeten staan? Dan kun je ook op andere manieren bewegen om lekker gezond te blijven. Zo kun je bijvoorbeeld ook een outdoor survival weekend organiseren met je partner, met je vrienden, met je familie of met andere sportievelingen.

 

Een gezond en actief weekend in de natuur

Tijdens een outdoor survival weekend ben je het hele weekend in de natuur. Je sport en beweegt in de natuur, je eet in de natuur en je slaapt in de buitenlucht door een tentje op te zetten op een camping in de Ardennen. Je bent lekker aan het sporten en ondersteunt zo je lichamelijke gezondheid, maar je komt ook goed tot rust in de frisse buitenlucht. Een outdoor survival weekend is dus niet alleen gezond, maar ook erg goed voor de ontspanning. Voel je je al een tijdje gestrest door drukte op het werk? Dan kun je een survival weekend in de natuur boeken om jouw stress eruit te sporten en lekker tot jezelf te komen in de prachtige natuur van de Ardennen. Na een outdoor survival weekend in de Ardennen voel je je als herboren.

 

De activiteiten van een outdoor survival weekend

Tijdens het survival weekend in de Ardennen zit je niet de hele dag in je tentje, maar ben je echt de hele dag bezig. Je gaat flinke bergen beklimmen, je pakt de fiets om lange afstanden te mountainbiken door de natuur, je gaat abseilen en ga zo maar door. Wat voor sporten jij ook leuk vindt: je kunt ze het hele weekend beoefenen. Ook als het fijn vindt om wat rustiger te sporten, kun je je prima vermaken tijdens het outdoor weekend in de Ardennen. In dit natuurgebied kun je namelijk ook heerlijk fietsen en prachtige wandelingen maken. Wandelingen maken en fietsen in de natuur van de Ardennen geven je een heerlijk gevoel van vrijheid en rust. Een survival weekend hoeft om zijn doel te bereiken dus niet altijd te draaien om de grote, extreme en gevaarlijke sporten.

 

Een outdoor survival weekend: voor wie?

Een outdoor survival weekend is het ideale weekendje weg voor iedereen die het fijn vindt om in de natuur te zijn en niet lang stil kan zitten. Je bent het hele weekend in de buitenlucht en kunt heerlijk van de natuur genieten, maar je bent ook lekker bezig. Door diverse sportieve activiteiten te ondernemen, daag je jezelf het hele weekend uit en voel je je echt voldaan als je weer naar huis gaat. En omdat je sporten kunt beoefenen die je misschien nog nooit eerder hebt gedaan, kan het survival weekend ook een echte uitdaging zijn.

 

Je kunt een survival weekend boeken met je partner, maar ook met je vriendengroep, met je familie of met je collega’s. Ook is het mogelijk om alleen op survival weekend te gaan, zodat je echt even tot jezelf kunt komen in de vrije natuur.

Leave a comment