Een avond vol culinaire hoogstanden

Ben jij een liefhebber van lekker eten en goede wijnen en vind je het ook leuk om nieuwe restaurants te ontdekken? Ga dan op je vrije avond eens met familie, vrienden of misschien wel je partner naar een bijzonder restaurant Enschede. Hier zitten tal van populaire restaurants maar bijvoorbeeld ook een bistro wijnbar. Een bistro is een informeel en gezellig eetcafé wat oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Een bistro heeft vaak een ontspannen en informele sfeer en biedt een gezellige plek om te genieten van lekker eten en drinken met je naasten. In dit artikel willen wij je graag meer vertellen over bistro’s die 4,5 of 6 gangenmenu’s bieden met bijpassende gastronomische wijnen.

Laat je volledig verrassen door de chef


We vinden het altijd leuk en lekker om geheel zelf een eigen keuze te maken wanneer je gaat uiteten. Zo weet je namelijk zeker dat jouw gerecht smaakvol zal zijn waar je vervolgens van kan genieten. Maar wat ook absoluut leuk is om eens te doen is door je keuze volledig in handen te leggen van de chef-kok. Kies voor een 4 gangen menu of misschien wel een 6 gangen menu en laat je culinair verrassen door de gerechten welke worden samengesteld door de chef-kok. Je krijgt dan een uitgebreide selectie van verfijnde gerechten, bereid met de beste ingrediënten en met een creatieve twist. Elke gang is een verrassing en zal je smaakpapillen prikkelen met nieuwe smaken en texturen. Het kan heel goed zijn dat je wellicht een gerecht gaat proeven waar je nog nooit van hebt gehoord maar welke je na het eten nooit meer zal vergeten omdat het zo lekker was.

Bijpassende wijnen


Eenmaal aan tafel wil je ook genieten van een goed glas wijn als jij hier een liefhebber van bent. Bij een 4,5, of 6 gangen menu wordt vaak een zorgvuldig samengestelde selectie van wijnen bij ieder gerecht geserveerd. De wijnen zijn met kennis en passie gekozen en komen uit verschillende delen van de wereld. Elke wijn is speciaal gekozen om de smaken van het gerecht te complementeren en te versterken, en zal je zintuigen op een unieke manier stimuleren.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*