De rol van een elektrische fiets tijdens mijn dieet en gewicht verlies succes

elektrische fiets afvallen

Zoals jullie weten ben ik al 1.5 jaar op dieet. Met pieken en dalen. Voorspoed en tegenslag. Het is nog geen algeheel succesverhaal. Vandaag wil ik echter berichten over iets dat positief is. Ik heb een maatje gevonden in de strijd tegen de kilo’s.

Wie of wat? De elektrische fiets! Kijk mijn dieet coach die zei tegen mij, je moet meer bewegen Pia! Je moet elke dag minstens een half uur in de weer zijn. Niet de hele dag voor de tv of tablet hangen. Hoe je het doet maakt mij niet uit, maar jij zult moeten bewegen om echt succes te gaan behalen met jouw tocht naar vitaliteit en slankheid. Dus ik ging bij mezelf denken wat zijn de opties. Wandelen? Vind ik veel te saai. Hardlopen, nee dat gaat niet meer op mijn zestigste. Fietsen? Ja, maar ik heb zo een hekel aan tegenwind fietsen. En ik ben niet meer zo fit als toen ik twintig was toen fietste ik iedere dag 30+ KM! Ik heb wat assistentie nodig. Het gaat niet meer vanzelf tegenwoordig.

Dus toen zag ik al die reclames op tv van allerlei e-bike aanbieders. Die winkels en websites heb ik bezocht maar is doorgaans peperduur. Jammer dat die e-bikes zo duur moeten zijn dacht ik bij mezelf. Maar beetje verder spitten door de zoekresultaten kwam ik deze shop tegen: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-fietsen/. Ziet er goed uit. Eindelijk een winkel waar die fietsen beetje betaalbaar zijn. En geen vage onbekende merken ze hebben gewoon merken als Puch en Dutchebike, dus geen lage kwaliteit waarmee je afgescheept zou worden. Enfin, ik zag dat ze ook speciale modellen hebben voor ouderen zoals ik, en die vond ik specifiek hier: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-fietsen/senioren/. Mijn oog viel al snel op Dutchebike Easy on model. Stijlvolle fiets zeg.

Ik had de fiets al na een paar dagen in huis. Ik fiets er elke dag op een half uur tot een uur, ligt ook beetje aan het weer. Op mooie zomerse dagen zoals vandaag kan ik wel 1.5 uur fietsen, want dan is het genieten buiten. Als gevolg gaat afvallen ook weer de goede kant op.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*