De Beste Proteïne Shake – 3 Dingen om op te Letten in de Beste Proteïne Shake

eiwit shake

Eiwitpoeders zijn de beste manier om je proteïne inname aan te vullen en genoeg van deze essentiële voedingstof binnen te krijgen om spiermassa op te bouwen. Ze zijn echter niet allemaal gelijk aan elkaar. De beste proteïne shake heeft een goede mix van verschillende belangrijke elementen.

Dit artikel zal de 3 belangrijkste dingen waar je op moet letten uitleggen, wanneer je de beste proteïne shake koopt. Je moet ze kennen om te vermijden dat je je zuurverdiende geld aan minderwaardige producten uitgeeft. En op het einde zullen we de beste manier uitleggen om snel en effectief spiermassa op te bouwen.

1. Een Kwalitatief Hoogwaardige Voedingsprofiel

Omdat het je doel is om de beste proteïne shake te kopen zodat je de voedingsstoffen binnen krijgt om spiermassa op te bouwen, moet je eerst de voedingswaarde informatie bekijken. Een goede poeder moet ongeveer 25 gram proteïne per portie bevatten. Dit kan een gram of twee afwijken, maar veel minder betekent dat je er van af moet zien.

De beste proteïne shake moet ook heel weinig koolhydraten en vetten bevatten. Ongeveer 2-3 grammen per portie is acceptabel, maar wanneer er meer aanwezig is moet je op zoek gaan naar een ander product. Er zijn teveel goedkope, pure proteïne poeders om je geld te verspillen aan poeders met veel koolhydraten of vetten.

2. Goede Smaak

Je kunt jezelf vertellen dat je een stoere vent bent en alle vieze proteïne drankjes aankan, maar de waarheid is dat je iets nodig hebt dat je min of meer kunt tolereren op een dagelijkse basis. Het hoeft niet geweldig te smaken, maar de beste proteïne shake moet een degelijke smaak hebben.

Hier moet je echter zelf achter komen met een beetje vallen en op staan, en ook door online beoordelingen van verschillende proteïne poeders te bekijken. Koop alleen geen eigen merk proteïne drankjes – die smaken verschrikkelijk!

3. Mengbaarheid

De beste proteïne shake moet goed gemengd kunnen worden. In de werkelijkheid zorgen alleen de laagste van de lage kwaliteit proteïne poeders voor echte problemen tijdens het mengen.

Bouw Snel Spiermassa Op Met Een Bewezen Systeem

Je kunt de beste proteïne shake ter wereld kopen, maar je zult nooit een gram spiermassa aankomen zonder een bewezen systeem voor spiermassa toename. Je moet een goed plan hebben die krachttraining, voeding en aanvullingen bevat. Als je dat niet hebt, zul je jarenlang jezelf frustreren door je gebrek aan vooruitgang.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*