Cappuccinootje on the go

Cappuccinootje on the go

Nieuw: Contigo Pinnacle, de drinkbeker in handtasformaat voor koffie of thee

Heb je onderweg zin in lekkere cappuccino? Zorg dan dat je deze Contigo Pinnacle bij de hand hebt, de kleinste thermische drinkbeker van Contigo. Ideaal voor twee kopjes koffie of thee. De Pinnacle heeft het perfecte formaat voor je handtas, de bekerhouder in je auto of achter je computer op kantoor.

 

Het design is modern, slim en ergonomisch: de beker ligt goed in de hand en drinkt erg prettig. Dankzij het AUTOSEAL®-systeem is de Pinnacle 100% mors- en lekvrij. De drinktuit bedien je met één vinger: zachtjes duwen om te drinken en loslaten om te sluiten. In de dop zit een extra sluiting zodat de drinkbeker extra beveiligd is tegen lekken. De deksel heeft een ‘slurp-reservoir’ om hete dranken makkelijker te nuttigen.

 

De beker is voorzien van een speciale vacuüm isolatietechniek met dubbele RVS-wand. Koffie of thee blijft drie uur warm, koude dranken blijven tien uur gekoeld.

 

Informatie

Contigo Pinnacle heeft een inhoud van 300 ml en is verkrijgbaar in de kleuren Matte Latte en Watermelon. Retailprijs € 29,95. Ga voor meer informatie naar Mycontigo.com.

 

Highlights Contigo Pinnacle

  • Technologie: AUTOSEAL®
  • 100% mors- en lekvrij
  • Kleuren: Matte Latte en Watermelon
  • Inhoud: 300 ml
  • Retailprijs: 29,95 euro

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*