Het online bestellen van eten

Roxanne - 22 maart 2017

Gezond én leuk: een outdoor survival weekend

Roxanne - 22 maart 2017

Je bent in Amsterdam en je wilt online je eten bestellen. Hoe doe je dat?

Roxanne - 22 maart 2017
eten bestellen
ardennen survival weekend
online vis bestellen

Je woont, studeert of werkt in Amsterdam of misschien ben je gewoon bij iemand op bezoek. Je hebt geen zin om uren in de keuken te staan, maar je wilt wel lekker en gezond eten. Je hebt gehoord dat online je eten bestellen best makkelijk is. Hoe doe je dat nu je in Amsterdam bent?

Via je pc, telefoon of tablet

Internet is tegenwoordig overal, via wifi of met je telefoon via 3G of 4G. Dan is online je eten bestellen heel makkelijk. Ook in Amsterdam. Je zoekt op internet naar eten bestellen en je krijgt een aantal websites te zien. Op veel van die sites toets je de postcode in van het adres waar je bent. Je krijgt een overzicht van verschillende restaurants die in Amsterdam je eten bezorgen. Weet je nog niet waar je trek in hebt? Je kunt kiezen uit verschillende maaltijden uit veel landen en culturen. Denk bijvoorbeeld aan Chinees, Surinaams, Turks en Mexicaans. Maar ook sushi en de bekende pizza behoren tot de mogelijkheden. Je bestelt de maaltijd van jouw keuze, je betaalt online met iDEAL of met je creditcard en je (warme) maaltijd wordt meestal binnen een uur bezorgd. Heb je geen computer of laptop in de buurt dan kun je met je telefoon heel makkelijk via een app je eten bestellen.

Wil je toch zelf koken?

Zelf koken, maar geen zin om te verzinnen wat je moet eten? Bestel dan een box waarin allerlei verse ingrediënten zitten waarmee je zelf een gezonde en snelle maaltijd kunt klaarmaken. Je kunt kiezen uit verschillende boxen voor meerdere personen. Deze box wordt bezorgd op je adres in Amsterdam. Zo kun je voor je studievrienden of voor je collega’s een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Eet smakelijk!

Bron: Viswinkel Amsterdam

Leave a comment