Bar & Keuken Stoute Karel te Gorinchem

stoute karel gorinchem

Ben je op zoek naar een goed restaurant in Gorinchem met een gezond en lekkere menukaart? Welkom bij bar & keuken Stoute Karel. Het stoutste restaurant van Gorinchem en omstreken. Waarom? Omdat dit restaurant het net even wat anders doet. Echte zelfgemaakte sausen, mooie verse producten, waaronder echt heerlijk frans stikbrood. De eigenaresse vertelt je er graag over. Stoute Karel staat voor gezond en lekker eten.

Eten in Gorinchem is met Bar & Keuken Stoute Karel een ware beleving. Het is echt een bar & keuken.

De bar waar je heerlijke wijnen drinkt of een goed biertje met vrienden, familie of zakenrelaties. Kies uit excellente wijnen tot aan de lekkerste whisky’s. Een echte bar met sfeer. Met een geweldig uitzicht op de stadswallen en het stadscentrum als ook uitzicht op de rivier de Merwede. De ligging van het restaurant en haar terras is perfect. Je kunt hier uren zitten en  genieten. De bar kijkt ook uit op de open keuken waar de lekkerste gerechten worden klaargemaakt.

De keuken is een waar culinaire beleving en anders dan ergens anders. Zeg maar een beetje meer Stout. Want eten in Gorinchem doe je in deze bar & keuken samen. Je bestelt de heerlijke gerechten per twee. Zo kan je samen bourgondisch genieten onder het genot van de lekkerste smaken.

De menukaart  nodigt uit tot ongedwongen borrelen of dineren. De inhoud van het menu is net als het restaurant. Sfeervol, excellent en toch met een knipoog. Want borrelen en dineren is bij Stoute Karel in Gorinchem altijd met de nadruk op gastvrijheid, sfeer en volop genieten.

Stoute Karel ligt aan de Buiten de Waterpoort. Tegen het stadscentrum aan van Gorinchem. Er is voldoende parkeerruimte. Buiten de Waterpoort is misschien wel de mooiste locatie in rivierenland. Het groene park, met haar hoge bomen en direct aan de rivier de Merwede, is prachtig. Heerlijk wandelen op de promenade of luieren in het park om vervolgens je dag te eindigen met een goede borrel of een lekker wijntje op het terras, of aan de bar, van Stoute Karel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*