All you can eat bij FoodExplore in Utrecht

all-u-can-eat-utrecht

All you can eat Utrecht staat bekend om haar bijzondere concept. Bij FoodExplore wordt in meer dan 20 keukens ter plekke het lekkerste eten van over de hele wereld bereid. De koks maken jouw favoriete recept klaar waar je bij staat. Je kunt kiezen uit Italiaanse pasta’s, sushi, tapas en nog veel meer. De keuze is reuze bij All you can eat Utrecht in The Wall.

FoodExplore, een bijzonder restaurant

FoodExplore is een bijzonder restaurant, met bijzondere mogelijkheden, voor bijzondere gelegenheden. Je kunt er ook terecht als je niet kunt kiezen wat je ’s avonds wilt eten. Bij FoodExplore hoef je namelijk niet te kiezen. Het aanbod is ruim en alle wensen kunnen vervuld worden. Het restaurant biedt plek voor grote groepen, maar beschikt ook over knusse plekken voor een klein gezelschap. Door de indeling en aankleding van het restaurant blijft een grote ruimte toch gezellig en knus. Heb je zin in een Hollandse hap, dan biedt FoodExplore haring en poffertjes. Uit Italië komen de pasta’s en pizza’s en daarnaast biedt het restaurant de crème de la crème van de Aziatische en Chinese keuken aan.

all u can eat utrecht

Prijzen en reserveringen bij FoodExplore

Bij FoodExplore in Utrecht staan de prijzen per persoon van tevoren vast voor een bepaalde tijd. Je kunt kiezen voor een arrangement van twee of drie uur onbeperkt eten en drinken. De meeste gasten kiezen voor het arrangement van drie uur, zodat ze op hun gemak kunnen genieten van al het lekkers dat de koks klaarmaken in de diverse keukens. Bier van de tap, huiswijn, koffie, thee en frisdrank zit bij de prijs inbegrepen. De jarige eet bij FoodExplore altijd met korting, afhankelijk van het aantal gasten dat hij of zij meeneemt. Bij All You Can Eat Utrecht geldt, hoe groter het gezelschap van de jarige, hoe hoger de korting. Voor kinderen zijn er tevens ook aangepaste prijzen, net als voor grote groepen. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting. Eten bij all you can eat Utrecht is voor elke gelegenheid een feestje voor de portemonnee. Reserveren is mogelijk via de website van FoodExplore. Hier kan elke gast gelijk speciale wensen aangeven, zoals een plek aan het raam of een kinderstoel. Telefonisch reserveren is uiteraard ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website van FoodExplore Utrecht.

Een speciaal avondje uit

All You Can Eat Utrecht is anders dan elk ander all you can eat restaurant. FoodExplore bidet voor ieder wat wils. Er wordt niet een soort gerecht aangeboden, bijvoorbeeld sushi, maar verschillende landen van over de hele wereld worden vertegenwoordigd bij FoodExplore in The Wall. Het ruime aanbod gerechten zorgt voor een gevarieerde avond met vrienden, familie of collega’s. Wacht dus niet langer, reserveer een tafel en ontdek wat All You Can Eat Utrecht allemaal te bieden heeft.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*