Airfryers, de trend van 2016

Airfryers, de trend van 2016

Ze zijn inmiddels niet meer weg te slaan van tv en internet, Airfryers zijn absoluut de trend van 2016. Waar in 2012 de eerste Airfryers op de markt verschenen, kwam deze Airfryer trend helemaal op in 2015. Nu in 2016 hebben de meeste huishoudens een Airfryer thuis staan of eens gebruikt bij familie en vrienden en dat is niet voor niets. Er wordt verwacht dat de trend van Airfryers nog wel even voort zal duren. De Airfryers worden nog steeds geoptimaliseerd en we zien dat steeds meer mensen op zoek zijn naar informatie over Airfryers.

Airfryer een gezonde trend

Dat de Airfryer steeds meer gebruikt wordt is niet voor niets. Frituren met de Airfryer is veel gezonder als met gewoon frituurvet. Wanneer je met de Airfryer frituurt bevat je voedsel 80% minder vet!

Multifunctioneel

Naast de huidige snacks en friet kan je nog veel en veel meer maken met de Airfryer. Naast frituren, kan je er mee bakken, braden en grillen. Je kunt veel verschillende producten klaarmaken. Denk naast de snacks en friet bijvoorbeeld aan het grillen van groente of vlees, het bakken van een cake, taart, of quiche, maar ook warme toetjes zoals Crème brule zijn perfect te bereiden in de Airfryer.

Airfryer modellen

De Airfryer is dus gezonder dan de normale frituur en multifunctioneel. Daarnaast heb je keuze uit verschillende Airfryer modellen. Van de Airfryer zijn de Airfryer Viva en de Airfryer Avance op de markt. De Viva is de kleinere variant en de Avance de grotere versie. Als je ook met de Airfryer wilt gaan bakken, of verschillende producten tegelijk wilt klaarmaken, wordt de Airfryer Avance het sterkste aangeraden. Let op. De verschillende versies van de Airfryer hebben ook specifieke op maat gemaakte accessoires. De Avance accessoires passen bijvoorbeeld niet in de Viva versie vanwege de grootte van de spullen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*