Afvallen met een Afslank Shake

afvallen met afval shake

Wil jij op een gezonde manier afvallen maar ben je niet zo’n sporter? Een afslank shake is voor velen een goede, goedkope en makkelijke oplossing. Zowel mannen als vrouwen, sporters en niet sporters profiteren van de effecten van een afslank shake. De meest werkzame stof in een afslank shake? Eiwit.

De afslank shake

Wanneer je gewicht verliest wil je natuurlijk zo weinig mogelijk spieren verliezen. Een afslank shake bevat vaak veel eiwitten, die zorgen dat je spieren in stand worden gehouden en goed kunnen herstellen wanneer je actief bezig bent geweest. Daarnaast zorgen eiwitten dat je lang een vol gevoel houdt. Je gebruikt de afslank shake als tussendoortje, voor maaltijden of na het sporten. Wil je sneller afvallen? Dan gebruik je de afslank shake als een maaltijdvervanger.

Naast eiwitten bevatten afslank shakes ook andere stoffen die zorgen dat je gemakkelijk gewicht verliest. Een voorbeeld hiervan is glucomannan, dit is een vezel die water absorbeert en gelachtig wordt in je maag en darmen. Hierdoor krijg je minder snel honger, waardoor je minder snacks eet.

Jojo-effect vermijden

Doordat je minder calorieën binnenkrijgt dan je gewend bent, zal je lichaam meer energie moeten halen uit je eigen lichaam. Hierdoor verbrand je meer vet en zal je gewicht dalen. Als je uiteindelijk op het gewicht zit waar je naar streefde, wil je natuurlijk niet dat de kilo’s er weer aanvliegen. Je vermijdt het ‘jojo-effect’ door tijdens het afvallen niet minder dan 1500 calorieën in te nemen.

Wanneer je te weinig calorieën binnenkrijgt, zal je lichaam namelijk in de spaarstand gaan. Hierdoor verbrand je minder vet. Op het moment dat je ophoudt met afvallen, zal je lichaam nog een tijdje in deze stand doorgaan. Je vult dan je vetreserves weer aan, waardoor je gewicht zal toenemen. Door je lichaam voldoende energie te geven tijdens het afvallen, zullen je kilo’s wegblijven.

Gezond blijven

Het is belangrijk dat je tijdens het gebruik van de afslank shake werkt aan het opzetten van een gezond eetpatroon. Je wilt tenslotte op een gezond gewicht blijven. Wanneer je voldoende bent afgevallen, bouw je het gebruik van de afslank shake rustig af.

Is het afvallen met een afslank shake wel gezond? Jazeker. Als je het maar op de juiste manier doet. Zorg dat je genoeg calorieën binnenkrijgt en maak altijd gebruik van kwalitatieve shakes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*