Afvallen betekent keuzes maken

Roxanne - 8 maart 2018

Hoe zorg je voor een gezond bedrijfsfeest?

Roxanne - 8 maart 2018

Afvallen door kortingshoppen

Roxanne - 8 maart 2018
afvallen1
gezond bedrijfsfeest
afvallenkorting1

Afvallen door kortingshoppen is natuurlijk de ideale openingszin voor iedereen die wil afvallen. Met name voor vrouwen. Ondanks dat afvallen door te shoppen natuurlijk te mooi om waar te zijn lijkt. Wil ik dit onderwerp toch met je bespreken.

 

Het ligt er maar net aan vanuit welk perspectief je iets bekijkt. Dat is met alles zo, daarom zijn er ook zoveel mensen en zoveel wensen. Ik ga nu niet beweren dat je door te shoppen kunt afvallen. Maar wat ik wel wil beweren is dat je door voordeelshoppen wel je afvallen strategie kunt optimaliseren.

 

Afvallen strategie optimaliseren?

 

Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Begrijp me niet verkeerd, we hebben het hier niet over een dagje weg. Waarbij je de grote stad in duikt met een vriendin of vriend om de hele dag te shoppen. Want bij zulke uitstapjes maak je natuurlijk veel kilometers en verbrand je dus zeker wel een hoop calorieën. Winkel in winkel uit, pashokje in pashokje uit. Telkens het opnieuwe passen van andere kleding zorgt voor de nodige energie verbranding in je lichaam. Veel meer dan op een dag werken bijvoorbeeld dus vergis je daar niet in.

 

Hoewel de titel van dit artikel waarschijnlijk zoiets doet vermoeden. Moet je dit heel anders zien. Ook wanneer je gaat afvallen is er sprake van een plan van aanpak. Een strategie! Deze strategie is meestal gefixeerd op het gewicht verliezen zelf. Niet om de aspecten daaromheen.

Afvallen heeft een prijskaartje.

 

Wanneer je vaker hebt geprobeerd om af te vallen. Dan weet je uit eigen ervaring dat afvallen niet alleen doorzetting vereist, maar dat het vaak ook een dure aangelegenheid kan zijn. Afhankelijk van hoe je gewicht gaat verliezen, door te sporten, je voeding, een dieet of shakes. Op wat voor manier dan ook je zult altijd geld moeten uitgeven. Er wordt tenslotte wereldwijd elk jaar miljarden omgezet in deze branche.

 

Op wat voor manier je ook gaat afvallen, er zijn kosten aan verbonden. Deze kosten kunnen soms zo hoog zijn dat dit je tegenhoudt voor het bereiken van je doel. Hierdoor ga je je strategie aanpassen of nemen veel mensen genoegen met een minder goed resultaat.

 

afvallenkorting3

 

Voordeelshoppen

 

Door te voordeelshoppen kun je een hoop geld besparen en toch afvallen volgens je originele strategie. Je moet het zo zien:

 

Stel je wilt gaan afvallen door een combinatie van sport en voeding. Laten we voor dit voorbeeld hardlopen nemen. Je wilt dus gaan hardlopen maar hebt geen fatsoenlijke hardloopkleding en hardloopschoenen. Om verantwoord en effectief te kunnen hardlopen zonder dat je daar blessures door krijgt heb je goed materiaal nodig.

Je zult dus eerst een hoop geld moeten uitgeven aan hardloopschoenen en andere kleding en materialen zoals, een windjack, een eventueel thermo ondershirt voor de koudere dagen, wellicht een hartslagmeter. Deze items kosten geld en kunnen veel mensen ervan weerhouden om te gaan hardlopen. zelfs als ze dit hebben voorgenomen om te gaan doen.

 

Een ander voorbeeld zou kunnen zijn: Stel je wilt gezonder eten door middel van smoothies, shakes en salades. Ja ja erg gezond hoor! Voor smoothies en shakes heb je minimaal een handstaafmixer nodig maar een keukenmachine zou nog beter zijn. Met deze producten creëer je binnen een handomdraai de gezondste gerechten, smoothies en shakes. Wanneer je dit niet hebt zul je deze eerst moeten gaan aanschaffen wat een dure aangelegenheid kan zijn. Je wilt tenslotte wel kwaliteit en niet van de extra goedkope apparaten die na een maand alweer gebreken vertonen.

 

In alle gevallen is voordeelshoppen dus een oplossing. Hierdoor kun je alles wat je nodig hebt om je doelen te halen voor veel minder geld kopen. Bij veel mensen is kortingshoppen al een echte cultuur geworden.

 

afvallenkorting2

 

Hoe werkt korting / voordeelshoppen?

 

Het is veel makkelijker dan het lijkt. Voordat ik je uitleg wat voordeel shoppen is. Wil ik je nog meegeven dat het niet uitmaakt waarvoor je dit doet. Je zou dit in feite altijd moeten toepassen wanneer je iets wilt kopen. Ongeacht het product.

 

Voordeel shoppen doe je online. Dit kan dus vanaf een computer, tablet of ander apparaat met internetverbinding en een browser. Om met veel korting een gewild product te kunnen aanschaffen zul je naar een kortingscode website moeten gaan. Hiervan zijn er inmiddels alleen in Nederland al erg veel. Helaas zijn veel van dit soort websites niet goed, slecht opgezet en of niet eerlijk.

 

Een van de betere kortingscode voordeel websites is Bespaardeals.nl. Wat doet bespaardeals? Elke dag worden er in heel Nederland bij alle webshops en winkels weer nieuwe aanbiedingen en acties online gezet. Bespaardeals scant elke dag het web en vermeld vervolgens alle relevante en top aanbiedingen op hun website bij elkaar verspreid over verschillende categorieën.

 

Zo zijn er namelijk veel webwinkels. Denk aan bol.com, de Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, Voordeeluitjes, Intertoys, Zalando en ga zo maar door die altijd een aanbieding hebben maar dit niet altijd overal communiceren. Dus het checken van de weekfolder is niet altijd voldoende. Sommige webwinkels werken samen met bespaardeals om daar exclusieve kortingen aan te kunnen bieden.

Eerst korting checken, dan pas bestellen.

 

Wat je dus doet is eerst bespaardeals.nl checken voor je iets gaat kopen. Zo weet je zeker dat je niet een te gekke aanbieding met mega veel korting misloopt. Het loont altijd om eerst even een dergelijke kortingscode website te bezoeken. Ongeacht welk soort product je van plan bent aan te schaffen.

 

Vakanties, Kookspullen, fitness apparatuur of kleding. Hardloopkleding, elektronische apparaten zoals Fitbits, hartslagmeters, GPS horloges en noem maar op. Je kunt eenvoudig per categorie of per winkel op zoek gaan naar de beschikbare kortingen.

 

Met deze zelfbenoemde afvallen door kortingshoppen methode. Kun je een hoop geld besparen, waardoor je makkelijker je doel kunt behalen. We moeten tenslotte hard werken voor onze centen en niet iedereen heeft het altijd even breed maar om gezond te kunnen leven zullen we wel dezelfde kosten moeten maken. Laat de dure prijzen je niet tegenhouden en shop gewoon slim door eerst te kortingshoppen.

Leave a comment