Thuis sporten voor de televisie met Fit at Home

Roxanne - 8 maart 2018

Afvallen door kortingshoppen

Roxanne - 8 maart 2018

Afvallen betekent keuzes maken

Roxanne - 8 maart 2018
fit at home
afvallenkorting1
afvallen1

De afvallen branche is er een waar wereldwijd erg veel geld mee wordt verdiend. Het is een van de meest verdienenden industrieen op aarde. De filosofie hierachter wil ik vandaag aan je voorbij laten gaan, wellicht is dat een leuk artikel voor een volgende keer. Want je kunt jezelf afvragen of dit gewoon simpelweg vraag en aanbod is, of dat deze vraag is gecreëerd door de belanghebbenden.

 

Als je begrijpt wat ik daarmee wilt zeggen. dan snap je dat we dat beter een keer kunnen uitlichten in een apart artikel hierover.

 

Wat ik vandaag wel met je wil behandelen is dat afvallen simpelweg keuzes maken is. En juist dit is iets wat we met z’n allen niet graag doen. We willen tenslotte alles. Om dit beter te kunnen begrijpen zul je moeten weten waarom we altijd maar alles willen.

 

Kiezen, No way! Ik wil alles!

 

Laten we beginnen bij het begin. In onze jonge jaren toen we nog kinderen waren, mochten me maar weinig dachten we. van alle keren dat we om een snoepje of nieuw speelgoed of een dagje naar een pretpark vroegen aan onze ouders kregen we vaak nee te horen. Naarmate we ouder werden zagen we dat het leven leuker werd omdat we meer vrijheden kregen, we begonnen ons eigen geld te verdienen, op ons zelf te wonen en kwamen los van de regels van onze ouders. Niet begrijp me niet verkeerd goed waren.

 

Maar door deze regels was er wel altijd een diepe grote behoefte naar het onbereikbare. Inmiddels helemaal op jezelf kun je afhankelijk van je inkomen doen wat je wilt. Op stap gaan met vrienden, vakanties, heerlijk uit eten, kopen wat je wilt kopen kortom al je dromen waarmaken.

 

Nu wil je opeens gaan afvallen want dat bourgondische leventje heeft er ook voor gezorgd dat je iets te zwaar bent geworden waardoor je gezondheid eronder lijdt of gaat leiden.

afvallen3

 

Snel en makkelijk afvallen, bestaat dat?

 

Nu wil je afvallen en doe je onderzoek naar alle afvallen methodes en kom je er al snel achter dat je juist de dingen moet laten die je niet wilt laten. Je moet keuzes maken en je bent juist net helemaal gewend aan het feit dat niemand je meer kan vertellen wat wel en niet mag.

 

Dus ga je op zoek naar oplossingen, hoe kan ik toch lekker bourgondisch blijven genieten en afvallen tegelijkertijd. Dit is ook waarom de afvallen branche zo veel geld omzet. Omdat we op zoek gaan naar oplossingen die niet werken, maar waar we maar al te graag in geloven omdat we dan geen keuzes hoeven te maken.

 

Er zijn tal van afvallen methodes en diëten die je beloven om snel en gezond af te vallen zonder dat daar veel inzet voor nodig is. Dit is natuurlijk grotendeels gewoon een leugen, want afvallen op een gezonde manier kan maar op een manier. Door gezond te eten en voldoende te bewegen (sporten).

 

afvallen2

 

Het komt neer op keuzes maken.

 

Dit betekend toch echt dat je zult minderen met dit uitgebreide relaxte bourgondische leventje van je. Dit betekend niet dat dit helemaal niet meer mag, maar het zou wel slim zijn om hiermee te stoppen tot je je doel hebt behaalt.

 

Stel je wilt afvallen een voor het perfecte gewicht gaan. Een ideaal BMI. Dan zul je hiervoor moeten trainen en je voeding aanpassen. Gelukkig zijn er tal van voorbeelden en gerechten die erg lekker zijn en hoeft dit alles behalve saai te zijn. Maar je moet je er wel toe zetten.

afvallen4

 

Daarnaast is de beweging erg belangrijk want energie moet verbrand worden en is het gezond om recreatief te sporten zowel voor lichaam als geest. Wanneer je je doel hebt behaald en een perfect BMI hebt dan zou je weer wat vaker kunnen gaan genieten zoals je dat voorheen deed, maar dan wel met mate en terwijl je blijft sporten. Zo zul je zien dat je je BMI in balans kunt houden en toch ook van het leven kunt genieten.

In het begin is het dus vooral keuzes maken en ervoor gaan. Kijk voor de beste tips over afvallen op deze website. Ik wens je veel succes!

Leave a comment