5 redenen waarom jij je vader dit jaar chocolade geeft voor Vaderdag

Moederdag is nog maar net voorbij en massaal zijn alle ogen gericht op de volgende grote feestdag: Vaderdag. Ieder jaar zetten we massaal onze lieve papa’s, opa’s, stiefvaders en andere vaderfiguren in het zonnetje door ze extra te verwennen. Dit hebben onze hardwerkende, lieve vaders ook meer dan verdiend. Alleen de grote vraag is nu, wat geef jij met Vaderdag? Zoek niet verder, want wij hebben het antwoord voor je! Dit jaar geef jij je vader chocolade. Waarom? Nou heel simpel, vanwege de volgende 5 redenen!

Het is ontzettend lekker

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, want eerlijk is eerlijk, chocolade is gewoon ontzettend lekker! Heel veel meer redenen dan deze heb je eigenlijk ook niet nodig. Het aanbod van chocolade vandaag de dag is ongekend groot. Je krijgt chocolade in verschillende smaken, vormen en kleuren. Ga je voor een simpel, maar lekker, stuk melkchocolade met nootjes? Of verras je jouw vader met exotische pure chocolade met een vleugje rode chilipeper? Afhankelijk van de persoonlijke smaak van je pa is de keuze gigantisch. Probeer eens iets nieuws of geef een proefpakket cadeau. Zo ontdekt jouw pa misschien zijn nieuwe favoriete smaak!

Je vader wordt er blij van

Wil je zeker weten dat jij dit jaar een glimlach op het gezicht van je pa tovert? Geef dan chocola! Niet alleen omdat hij het lekker vindt, maar ook omdat hij er oprecht blij van wordt. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen blij worden van chocolade. Dit zit zo. Chocolade wordt gemaakt van cacao en dit bevat tryptofaan en serotonine. Beide stoffen worden in verband gebracht met een goed humeur. Een verhoogde serotonine-aanmaak in je lichaam kan ervoor zorgen dat je minder angst en stress ervaart. Vanuit de praktijk weten we dat bij angst en stress chocola vaak nog beter smaakt!

Creatief met chocolade

Chocolade als cadeau saai? Helemaal niet! Gebruik je fantasie en kijk verder dan de standaard chocoladerepen in de supermarkt. Je zult zien dat er ontzettend veel te kiezen valt in de wonderbaarlijke wereld van chocolade. Chocolatiers doen elke dag hun best om de meest creatieve chocolade producten te bedenken. Wat dacht je misschien van een bonbon met een vulling geïnspireerd door speciaalbier? Tegenwoordig is alles mogelijk! Ben je benieuwd wat voor mooie chocolade creaties je allemaal kunt kopen voor Vaderdag? Kijk voor meer op: https://www.chocoladebezorgd.nl/chocolade-cadeau/vaderdag-chocolade/ en laat je verrassen.

Lekker lang genieten

Geef je vader een speciaalbiertje cadeau voor Vaderdag en dan is de kans heel groot dat hij hem diezelfde avond nog opdrinkt. Lekker, maar ergens ook zonde. Wil je ervoor zorgen dat jouw vader nog lekker lang kan genieten van jouw vaderdag cadeau? Geef hem dan chocolade! Mits hij niet besluit om alles in één keer op te eten en hij ook de chocolade op de juiste manier bewaart, kan hij nog heel lang nagenieten van jouw presentje. Maar hoe moet je chocolade dan bewaren? Dat is heel simpel! Bewaar chocolade altijd luchtdicht verpakt op een donkere en droge plek. Bewaar chocolade nooit in de koelkast. Dit gaat ten koste van het uiterlijk en de smaak van de chocolade.

Even heel wat anders!

Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan hebben we hier de laatste reden voor je. Chocolade als Vaderdag cadeau is ontzettend origineel en daarom altijd een goed idee. Bij Vaderdag denken de meeste mensen direct aan bier, whiskey, gereedschap of toiletartikelen. Allemaal goede opties, maar niet heel origineel. Met een lekkere doos bonbons weet je zeker dat je jouw vader echt verrast. Ook wanneer hij eigenlijk zei dat hij ‘niets’ wilde, zal hij zeker blij worden van deze lekkernij. Misschien heb je ook nog geluk en biedt hij jou een chocolaatje aan. Kun je meteen meegenieten van je cadeau. Mocht chocolade toch niet zo goed uitpakken? Geen zorgen, volgend jaar is weer Vaderdag. Geef je hem dan toch maar een nieuw paar sokken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*