125 Gezonde Groene Smoothie Recepten

Ben jij het ook zat om halverwege de dag met een flink gebrek aan energie te zitten? Wil jij ook weer lekker doen waar je zin in hebt? Ik vertel je dat door het lezen van de boodschap je alleen al meer energie krijg en je ook nog eens gezonder gaat voelen, hoe is dat?

Ik ga het je allemaal uitleggen!

Wat is een groene smoothie? Groene smoothies zijn drankjes die voor het grootste deel bestaan uit bladgroenten. Smoothies zijn samengestelde drankjes van groenten, soms fruit en water, je mixt alle ingredienten in de blender en er ontstaat een heerlijke smoothie. De groene smoothies zitten vol met vitaminen, mineralen en anti- oxidanten die het lichaam helpen sterker te worden. In het begin van dit bericht vroeg ik je of je of je ook weer zin hebt om te gaan doen wat je zo leuk vind zonder dat je halverwege de dag uitgeput bent. Met het drinken van groene smoothies gaat het je lukken! Het is mij ook gelukt! Ik heb veel meer energie om te doen wat ik leuk vind, en lekker met mijn dochtertje bezig te zijn! Wat een heerlijk gevoel is dat!

De voordelen van groene smoothies:

[av_font_icon icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’left’ color=’#51c930′][/av_font_icon] Vet verliezen! Voor veel mensen is dit reden nummer 1 om te beginnen met een dieet. Met groene smoothies ga je structureel vet verliezen op een verantwoorde manier!

[av_font_icon icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’left’ color=’#51c930′][/av_font_icon] Minder eetlust Omdat groene smoothies vol zitten met gezonde voedingsstoffen zul je minder eetlust krijgen, waardoor je automatisch minder gaat eten!

[av_font_icon icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’left’ color=’#51c930′][/av_font_icon]Betere weerstand De anti-oxidanten die aanwezig zijn in groene smoothies helpen het lichaam om de weerstand te verbeteren. Je zult daardoor minder vatbaar zijn voor ziektes en andere virussen.

[av_font_icon icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’left’ color=’#51c930′][/av_font_icon]Gezondere en stralende huid De vitaminen en mineralen uit groene smoothies hebben een verjongend effect op de huid, je hoeft alleen maar groene smoothies te gaan drinken en je gaat er jonger uit zien!

[av_font_icon icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’left’ color=’#51c930′][/av_font_icon]Betere spijsvertering Groene smoothies zorgen voor een betere spijsvertering en een beter gecontroleerde stoelgang

[av_font_icon icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’left’ color=’#51c930′][/av_font_icon]Aanbevolen hoeveelheid groente en fruit Het voedingscentrum adviseert iedereen 200 gram groente en fruit per dag te eten. Normaal gesproken lijkt dit een hele opgave, maar wanneer je groene smoothies drinkt haal je dit makkelijk!

[av_font_icon icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’left’ color=’#51c930′][/av_font_icon] Betere voedselbalans Met het drinken van groene smoothies zul je minder behoefte hebben aan ongezonde snacks die vol zitten met koolhydraten. Hierdoor is je voedingspatroon in een betere balans.

[av_font_icon icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’left’ color=’#51c930′][/av_font_icon]Meer energie Groene smoothies hebben een zeer POSITIEF effect op je hormoonstelsel, doordat de juiste hormonen meer aangemaakt zullen worden, ga je opgewekter door het leven!

[av_font_icon icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’left’ color=’#51c930′][/av_font_icon] Betere nachtrust Voldoende slapen is erg belangrijk om overdag weer voldoende energie te hebben. Groene smoothies zorgen ervoor dat je voldoende nachtrust hebt waardoor jij je weer lekker fit kan voelen overdag.

Dus het is echt zo makkelijk?

Ja, het is echt super simpel om je weer lekker gezond en fit te gaan voelen, het enige wat je hoeft te doen is groene smoothies drinken! Nu vraag je je misschien af waarom niet iedereen dan al aan de groene smoothies zit, dat komt omdat mensen niet zo happig zijn op veranderingen, we doen graag wat we een ander zien doen, we zijn van nature kuddedieren.

Overtuigd? Hoe moet je er aan beginnen?

Het boek “Gezonde Groene Smoothies” staat vol met 125 heerlijke groene smoothie recepten! Deze recepten bevatten een mooie balans tussen bladgroenten, eventueel andere groenten en stukjes fruit. Ieder recept is zo samengesteld dat je een mooie combinatie van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten binnen krijgt. Wanneer je dagelijks één of twee groene smoothies drinkt, ter aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon, dan zul je snel merken dat je lichaam met sprongen vooruit gaat.

Wanneer je op onderstaande vragen JA zegt zijn groene smoothies ook voor jou geschikt!

  • Wil je afvallen?
  • Wil je meer energie krijgen?
  • Wil je van het opgeblazen gevoel af?
  • Wil je gezonder gaan leven?
  • Wil je weten wat je eet?
  • Zijn gezondheid en fitheid belangrijk voor je?
  • Wil je wel gezonder leven, maar weet je niet hoe?
  • Wil je meer tijd kunnen doorbrengen met vrienden en familie en meer tijd overhouden voor leuke dingen?
  • Ben jij bereid om je voedingspatroon drastisch om te gooien?

JA? Wees er snel bij want je krijgt nu GRATIS 4 TOP bonussen wanneer je nu direct besteld!

Heb ik je toch nog niet helemaal overtuigd? Lees dan de recensies van de mensen die je voorgingen en reeds gezonder zijn gaan leven!

“Erika – Ik herken me best wel in de reactie van jouw vriend. Ik was ook altijd sceptisch ten opzichte van dieten en afvalprogramma’s. Maar het leuke is dat jouw E-book helemaal geen afvalprogramma is. Het is een manier om weer lekker gezond te gaan leven. Ik heb de resultaten bij mezelf al gezien en ik ben al enkele kilo’s kwijt in evenveel weken.”

“Irene van Beek – Ik had flink overgewicht, niet alleen mijn fysieke gezondheid leed hieronder, ook mijn mentale gezondheid had er last van. Je hebt toch een stuk minder zelf vertrouwen als je 8 kilo te veel weegt. Het boek 125 groene smoothies hielp me deze kilo’s eraf te krijgen en te houden. Ik ben nu gezonder en voel me veel beter!”

“Danielle – Als je op zoek bent naar groene smoothie recepten hoef je niet verder te zoeken. De recepten uit ‘Gezonde groene smoothies’ zijn heerlijk en bovenal lekker gezond. Daarnaast wordt alles duidelijk uitgelegd en zijn de resultaten verbluffend. Een echte aanrader voor iedereen. Oh ja, voordat ik het vergeet: de gezondheidsvoordelen die mij verteld waren heb ik ook echt behaald. Ik ben afgevallen, heb geen last meer van vreetbuien en ik heb veel meer energie dan vroeger.”

“Martine – Voor elke vrouw is het fijn om zu nu en dan complimentjes te krijgen over je uiterlijk. Bij mij ontbrak het daar behoorlijk aan. Ik was ook wat zwaar en zag zelf ook wel dat mijn huid er niet echt gezond uit zag, maar toch. Iemand wees mij om het groene smoothie E-book te kopen. Al binnen enkele weken zag ik resultaat en kreeg ik op mijn werk zelfs complimentjes over mijn veranderde uiterlijk. Ik weet zeker dat een deel ook komt omdat ik zelf veel vrolijker door het leven ga nu. Maar ook mijn dermatoloog wist niet wat hij zag toen ik begonnen was met de groene smoothies. Mijn huid is echt een stuk gezonder en jonger geworden daar ben ik erg blij om. Iedereen zou direct aan de groene smoothies moeten gaan om net zo gelukkig te worden als ik. Ik heb in ieder geval al mijn vrienden en familie dit E-book aangeraden!”

Naast recepten staat er nog meer in het boek ‘Gezonde Groene Smoothies’, waaronder:

Wat is het beste moment van de dag om groene smoothies te drinken?
Welke groenten zijn het lekkerst in een groene smoothie en welke voeding haal je eruit?
Wat zijn de voordelen van de diverse soorten groenten?
Hoe maak je de lekkerste groene smoothie met verrassende ingredienten?
Op welke manier dragen groene smoothies bij aan het verliezen van kilo’s?
125-smoothie-recepten-boek-hoge-resolutie-compressor

Heb ik je nu echt overtuigd? Bestel dan snel het boek ‘Gezonde Groene Smoothies!’

Wanneer je nu besteld krijg je 4 GRATIS bonussen erbij, waaronder het boek Gezonde Fruit Smoothies Hieronder even alle bonussen op een rijtje:

Bonus 1: 75 Gezonde Fruit Smoothies!

Naast veel waardevolle informatie over smoothies bevat 75 Gezonde Fruit Smoothies (e-book) 75 heerlijke fruit smoothie recepten!

hoge-resolutie-coer-fruit-smoothie-compressor

Bonus 2: Het Smoothie Dieet Schema (e-book)

Dit Dieet Schema kun je naar eigen invulling volgen, het schema werkt geweldig als richtlijn om smoothies succesvol toe te voegen aan je dieet.

Je vindt hierin onder andere:

Een handig week schema
Afslank tips & trucs
Tips om sneller spieren te kweken (handig als je aan krachttraining doet)
Extra: Zelf aan te passen en uit te printen weekschema

smoothie-dieet-schema-compressor

Bonus 3: 21 Paleo Recepten die je lichaam in een vetverbrandingsmachine veranderen (e-book)

Het tweede e-book bevat 21 gezonde recepten. Deze recepten sluiten perfect aan bij de groene smoothie recepten. Ook zullen deze gezonde recepten helpen je bij het aanhouden van een gezonde levensstijl en zorgen voor dat je lichaam in een vetverbrandingsmachine veranderd. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden die je kunt bereiken met simpele maar heerlijke gerechten.

21-paleo-recepten-cover-compressor

Bonus 4: 10 superfood smoothie recepten

Eerder vertelde ik je al dat een goed begin het halve werk is. Daarom wil je belonen voor je tijd en aandacht! Bestel nu het boek ‘Gezonde Groene Smoothies’ en ontvang helemaal GRATIS het e-book met 10 heerlijke superfood recepten!

51-compressor

Wanneer je nu meteen besteld krijg je de kans om het boek ‘Gezonde Groene Smoothies’ voor een speciale prijs te bestellen! Profiteer van deze tijdelijke aanbieding en bestel het boek voor slechts €27,- Let op, deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig!

Wat je dus krijgt is:
Hardcopy: Gezonde Groene Smoothie recepten (185 pagina’s) (je ontvangt dit boek via PostNL in de brievenbus)
E-book: 125 gezonde groene smoothie recepten
E-book: 75 Fruit Smoothie Recepten
E-book: 21 Paleo Recepten
E-book: 10 Superfood Smoothie Recepten
E-book: Smoothie Dieet Schema
* Alle E-books zijn direct te downloaden.

[av_button label=’BESTEL NU’ link=’manually,http://www.paypro.nl/producten/125_Groene_Smoothie_Recepten_Boek_Met_Bonussen/16126/53834′ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’orange’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*