101 Paleo Recepten Kookpakket van Mitchel van Duuren

Roxanne - 23 februari 2016

Snel afvallen met deze 3 tips

Roxanne - 23 februari 2016

Afvallen met een koolhydraatarme maaltijdbox

Roxanne - 23 februari 2016

Dat je met een koolhydraatarm dieet goed kunt afvallen weten we inmiddels wel, het koolhydraatarme dieet kun je eigenlijk geen dieet noemen maar eerder een voedings-patroon, zodra je jezelf dit eet gedrag aanleert, waardoor je veel minder koolhydraten tot je neemt, zul je merken dat je gewicht kwijtraakt en een stuk lekkerder in je vel zit. Het nadeel van een dergelijk koolhydraatarm dieet is dat je jezelf moet verdiepen in voeding, waar zitten nou koolhydraten in en waar niet? Hiervoor zul je dus een beroep moeten doen op bijvoorbeeld boeken, dieet programma’s of een dieet / voedingsdeskundige. Allemaal niet erg gezond voor je portemonnee en erg tijdrovend.

Omdat we vandaag de dag erg druk zijn met onze carrière en gezin heb ik nu een oplossing voor je waarbij je optimaal kan genieten van een koolhydraatarm voedings-patroon zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Deze oplossing past perfect in ons drukke leven en is daarom de afgelopen tijd een groot succes gebleken.

Je hebt vast wel gehoord of gelezen over de inmiddels erg populaire maaltijdbox. Er zijn veel verschillende bezorgers die deze box leveren, misschien heb je weleens van HelloFresh gehoord? Dat is zo,n beetje de bekendste verkoper van deze boxen, je hebt tegenwoordig ook veel verschillende soorten maaltijdboxen, zo zijn naast de standaard box ook de veggieboxen en de familieboxen erg gewild.

Om bij ons onderwerp te blijven is er dus ook een koolhydraatarme maaltijdbox te krijgen, en niet zomaar een, deze is van erg goede kwaliteit en bevat erg verse producten. Voordat ik je meer over deze box ga vertellen wil ik je eerst even wat bekender maken met het begrip “maaltijdbox”

 

De maaltijdbox in het kort
Het is een vrij simpel concept, maar het past perfect in onze huidige maatschappij en speelt erg goed in op onze wensen die we vandaag de dag hebben. Een maaltijdbox is een box gevuld met verse, eerlijke producten met een hoge kwaliteit die direct van de producenten afkomen, onbewerkt en duurzaam geproduceerd zijn.

Deze producten worden in de exact juiste hoeveelheden compleet met door voedingsdeskundigen uitgebalanceerde recepten bij je thuis of op het werk bezorgd.

Makkelijk toch? Gezonde en eerlijke voeding wordt steeds belangrijker nu we meer en meer bewust worden van onze voeding en dat de voeding in de supermarkt vaak niet deugt.

Dan zijn er nog de voordelen van het niet boodschappen hoeven doen, en dat jezelf niet na hoeft te denken over wat je gaat eten deze week.

De verschillende maaltijdbox bezorgers werken veelal met flexibele abonnementen waarbij je elke week een gezonde box vol met verse producten en lekkere recepten thuisbezorgd krijgt, maar er zijn ook leveranciers die zonder vorm van abonnement en verplichting werken, er zijn veel mogelijkheden hierin en om alle maaltijdboxen en de verschillen te vergelijken kun je het beste even op deze complete website kijken over de maaltijdbox.

Koolhydraatarme maaltijdbox
Nu je weet wat een maaltijdbox is en wat het gemak en de voordelen van zo,n box zijn, gaan we hem vertalen naar een koolhydraatarme box. Deze houdt precies hetzelfde in als de standaard maaltijdboxen het enige verschil is dat er koolhydraatarme recepten in zitten met dezelfde verse en biologische producten, maar dan zonder koolhydraten.

Er zijn niet heel veel bezorgers die een koolhydraatarme maaltijdbox in hun assortiment aanbieden, sterker nog op dit moment is er maar een die dat doet maar wel een hele goede. Beebox is de enige maaltijboxen leverancier in Nederland met het een keurmerk voor biologische producten en duurzaam ondernemerschap. Dit zegel is erg belangrijk omdat het wordt gecontroleerd en gehandhaafd door de overheid en je dus niet zomaar dit EKO zegel krijgt.

Beebox
Pure producten van hoogwaardige kwaliteit, zonder toevoegingsmiddelen en direct van de boer is wat in de maaltijdboxen van Beebox zit, ze werken met boeren uit de regio en alleen uit Nederland die biologische producten oogsten en direct bij jou thuis worden bezorgd. Verse groenten, het beste en eerlijkste vlees compleet met recepten bij je thuis bezorgd.

Naast het feit dat Beebox de enige is met het keurmerk voor duurzaam ondernemen en biologische producten zijn ze ook de enige met een koolhydraatarme maaltijdbox, maar wel een van hele goede kwaliteit! Je eet dus niet alleen koolhydraatarm, maar ook erg gezond door de verse Nederlandse seizoens-producten die direct van de boer komen en de uitgebalanceerde recepten die daarmee door een voedings-expert worden bedacht.

Als je het mij vraag alleen maar voordelen als je graag een koolydraatarm voedingspatroon wilt volgen om af te vallen.

  • Uitgebalanceerde recepten.
  • Bedacht door een voedingsdeskundige.
  • Verse onbewerkte biologische producten.
  • Direct van de boer.
  • Gratis thuisbezorgd.
  • makkelijk te bereiden en in +/- 30 min op tafel.
  • koolhydraatarm

Deze box leefstijl bio koolhydraatarm zoals die officieel heet bij Beebox brengt je dus een groot gemak wanneer je op zoek bent naar een koolhydraatarm dieet, je hoeft geen dikke boeken meer te kopen die je uitleggen hoe je een koolhydraatarm dieet volgt, geen dieet coach die je verteld wat je moet eten en welke producten je kunt kopen hiervoor, maar een complete maaltijdbox die hier voor zorgt.

Andere voordelen zijn dat je veel tijd overhoud voor andere dingen die je belangrijk vind, je eet gevarieerd en maakt recepten die jezelf nooit zou bedenken, het is dus ook nog eens verrassend, inspirerend en erg leerzaam omdat je producten eet die je zelf niet zo snel zou kopen.

Ik hoor je denken het is bijna te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar. Door de jaren lange invloed vanuit de afvallen industrie met de vele verschillende diëten en afval producten, denk je vaak dat een product of een dieet de enige manier naar een gezond en slank leven is. Dit is niet waar, als je goed nadenkt dan weet je dat veel van deze dieet methodes negatief in het nieuws zijn geweest en dat vroeg of laat veel van deze afslank methodes gewoon “make believe” zijn.

De meeste diëten zijn slecht voor je omdat ze een beroep doen op je vet reserves die je in “no-time” verbrand en waardoor je inderdaad snel afvalt. Echter is dit ook een aanslag op je lichaam en brengt het vaak meer nadelen met zich mee dan voordelen om nog maar niet te beginnen over het jojo-effect.

Een gezond en slank lichaam begint en eindigt met de juiste voeding, blijf bij de basis en laat je niet verleiden tot ingewikkelde en dure diëten en afvallen methodes, begin bij de basis, eet gezond, minder koolhydraten en goede verse producten. Dit in combinatie met minimaal 30 minuten of meer beweging per dag (fietsen, wandelen, etc) is de enige juiste weg naar een gezond leven.

liefsangela

Leave a comment