101 Paleo Recepten Kookpakket van Mitchel van Duuren

Het 101 Paleo Recepten Kookpakket van Mitchel van Duuren bestaat uit recepten voor het ontbijt, de lunch, het diner en dessert. Wanneer je een volwaardig Paleo dieet wilt volgen met uitsluitend toegestane middelen, is het zeker de moeite waard dit Paleo kookpakket aan te schaffen.

Wat is een Paleo dieet?
Het Paleo dieet is een omstreden dieet vorm, maar veel mensen zweren erbij. Het eetpatroon is afgesteld op dat van onze voorouders, onze voorouders van 10.000 jaar geleden. In de eetschema’s zitten uitsluitend etenswaren die in die tijd ook beschikbaar waren. Geen pakjes, zakjes etcetera maar alleen wat de natuur ons bied. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan groente, fruit en vlees. Het Paleo dieet is vooral in de Verenigde Staten erg populair.

[av_button label=’101 Paleo Recepten Kookpakket bestellen’ link=’manually,http://www.paypro.nl/producten/101_Paleo_Recepten_Kookpakket/15405/53834′ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’left’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

Waarom Paleo?
Wanneer iemand het Paleo Dieet volgt probeert diegene zijn of haar levenswijze aan te passen aan vroeg, je mag alleen eten en drinken wat er vroeger al was, het is geen Dieet wat je eenvoudig kan toepassen, vooral in het begin moet je heel goed opletten met wat je wel en niet mag eten en drinken. Het Dieet heeft een grote invloed op je dagelijkse levenswijze, daarom lijkt het meer een verandering van levensstijl dan op een Dieet.

Wat mag je niet eten tijdens het Paleo Dieet?
Bij de meeste etenswaren is het al duidelijk of ze wel of niet geschikt zijn voor het Paleo Dieet, toch zijn er ook nog voedingsmiddelen waarvan dit niet duidelijk is. Door dat je je aan de menu’s uit het boek 101 Paleo Recepten houd krijg je uitsluitend voedingsmiddelen binnen die voldoen aan de normen. Een voorbeeld van voedingsmiddelen die niet zijn toegestaan binnen het Dieet:

  • Granen, bijvoorbeeld haver, tarwe en rijst
  • Bepaalde soorten zuivel
  • Peulvruchten, bijvoorbeeld bonen, erwten en pinda’s
  • Toegevoegde suikers
  • Plantaardige oliën, bijvoorbeeld maïsolie, olijfolie en palmolie

Is het Paleo Dieet wel gezond?
Er zitten voor en nadelen aan het Paleo Dieet, een van de nadelen is dat je niet meer alle voedingsmiddelen binnen krijgt die je nodig hebt, maar onze voorouders hadden dit immers ook niet nodig. Daarnaast moet je veel vlees eten binnen het Dieet waaronder rood vlees, vlees is goed want het zit vol met ijzer, eiwitten en mineralen, maar teveel vlees eten is juist weer ongezond, rood vlees is namelijk zeer slecht voor je hart en bloedvaten. In het boek 101 Paleo Recepten word heel goed gelet op de gezondheid, voorzichtig zijn met het eten van rood vlees raden we wel aan.

Conclusie
Het Paleo Dieet is geen eenvoudig Dieet om te volgen, voor sommige voedingsmiddelen is het moeilijk om te achterhalen of ze volgens de Paleo normen zijn toegestaan. Het voordeel van dit 101 Paleo Recepten Kookpakket is dat alles al is uitgewerkt en je zo kunt starten. Je kunt het pakket op onze website kopen of door op onderstaande knop te klikken, nadat je hebt betaald word het pakket (digitaal) gelijk naar je toegestuurd.

[av_button label=’101 Paleo Recepten Kookpakket bestellen’ link=’manually,http://www.paypro.nl/producten/101_Paleo_Recepten_Kookpakket/15405/53834′ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’left’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

liefsangela

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*