De 10 beste tips tegen voedselverspilling in de nieuwe Smult

Wist je dat in Nederland jaarlijks meer dan twee miljoen ton aan eten verspild wordt? Dat is gemiddeld 47 kilo per persoon! De helft van deze verspilling gebeurt thuis. Dus ook bij jou! Maar wist je ook dat je daar eenvoudig iets aan kunt veranderen? Instock zet voedselverspilling op de kaart. Zij delen hun beste en makkelijkste tips tegen voedselverspilling in het herfstnummer van Smult. Daarnaast natuurlijk eindeloos veel inspiratie en heel veel heerlijke herfstrecepten, 68 om precies te zijn. De nieuwe Smult ligt nu in de winkel. 

 

Zo lekker is gezond

Steeds meer Nederlanders nemen hun eetpatroon kritisch onder de loep. Door meer vers en onbewerkt te eten, zul je je smaakpapillen verrassen en vele nieuwe mogelijkheden ontdekken. Hoe lekker gezond kan zijn laten Jamie Oliver, Rens Kroes en de Hemsley- zusjes zien en proeven in de nieuwste Smult.

Hoera, het is herfst

Verder vind je de beste adresjes om zelf fruit te plukken en van de leukste boshutten in Nederland. 24Kitchen-chef Danny Jansen leert hoe je de lekkerste sushi maakt en Annabel Langbein hoe je de lekkerste groente grilt. En natuurlijk heel veel tips, trics en inspiratie. Maar vooral heel veel fantastische maakbare herfstrecepten. 

De nieuwste Smult is een bron van inspiratie voor iedereen die het leukste én lekkerste uit de herfst wil halen. Vanaf nu in het tijdschriftenschap, voor slechts € 4,95.

 

Kijk op www.smult.nl voor meer info en een preview.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*